L’ICS demana als aspirants aptes de l’oposició de primària 2010 que informin sobre les destinacions que prefereixen

18 abril 2017

Avui, l’Institut Català de la Salut (ICS) ha publicat una nota informativa en la que s’explica que, arrel del procés d’execució de la sentència del TSJ que afecta la convocatòria Primària- DUI – 2010, s’ha habilitat un sistema per a que les persones aspirants aptes que participen al concurs indiquin les seves preferències sobre les possibles destinacions que desitgen obtenir. L’entitat recull aquestes dades a títol informatiu i recalca que el fet d’indicar les destinacions preferents no substitueix ni afecta l’acte d’elecció que s’haurà de realitzar.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

L’entitat ha habilitat la possibilitat d’enviar de forma voluntària la preferència de plaça a través del Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH). Cal anar a la secció de “Preferències destinacions” i clickar en aquelles gerències territorials i SAP que es desitgi, per ordre de prelació. Cada aspirant podrà escollir tantes destinacions com vulgui. El sistema per a fer aquesta elecció estarà actiu fins a la publicació del resultat definitiu del procés.

A la seva nota, l’ICS reitera en diverses ocasions que el fet d’introduir les preferències no afecta a l’acte d’elecció de plaça i assegura que aquest procediment s’ha establert per tal de poder tenir en compte les preferències dels afectats en les properes accions que porti a terme relatives al concurs i a com s’ha vist afectat per la sentència del TSJ.

A destacar

  • 20170418 Nota Informativa

    18 abril 2017 - 11,65 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari