L’any vinent es convocarà l’oferta de places més grossa de la història de l’ICS

29 desembre 2017
Examen OPE

En la darrera Mesa Sectorial es va informar de l’aprovació de places per la oferta pública d’ocupació de l’Institut català de la Salut (ICS) per a l’any vinent. El número de places serà el més gran de la història d’aquesta entitat: 3301 per infermeria, 185 per a llevadores i 119 per fisioterapeutes. 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

La convocatòria es farà al llarg del 2018, previsiblement després de l’estiu i s’espera que les proves siguin entre el mes de Febrer i el de Maig del 2019.

Preparar-se des de ja

Des del Sindicat d’Infermeria es recomana començar a preparar el currículum aprofitant el temps abans de la publicació de la convocatòria.  En aquest sentit recomanen realitzar cursos de formació continua, obtenir titulacions (com ara el nivell C2 de català o l’acreditació ACTIC) i presentar treballs a congressos i jornades, tot amb l’objectiu de millorar la puntuació del futur opositor. Des de SATSE també s’aconsella consultar l’antiga convocatòria per a poder tenir una guia d’aquell mèrits que poden puntuar.

Cursos de preparació

SATSE realitzarà un curs de preparació per a les oposicions, que probablement començarà després de l’estiu del 2018. Per aquells afiliats que ja vulguin començar amb la seva preparació poden accedir al curs on-line del Campus FUDEN que està permanentment obert i que inclou temes, tests i casos pràctics. 

A destacar

  • 20171229 DOGC

    29 desembre 2017 - 46,02 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari