Ja tens el C2 de Català? Prepara't amb nosaltres!

13 novembre 2017

El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya torna a oferir formació presencial de preparació per a la prova de nivell C2 de català en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització de la Llengua. En aquesta edició s'oferiran tres  cursos: un a Barcelona, Girona i un altre a Lleida. 

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
1 Comentaris

SATSE Girona oferirà el curs a la seva seu i s'impartirà els dilluns i dimecres a la tarda, començant el 4 de desembre i finalitzant l'11 de juny de les 16 a les 18 hores. Les inscripcions i el pagament s'hauran de realitzar en persona a la seu de SATSE Girona.

El curs que ofereix SATSE Lleida s'impartirà els dijous al matí començant l'11 de gener i finalitzant el 21 de juny de les 9 a les 13 hores. Les inscripcions i el pagament s'hauran de realitzar en persona a la seu de SATSE Lleida.

SATSE Barcelona oferirà un curs a la seva seu, els dilluns al matí de les 10 a les 13:45. El curs començarà el 4 de desembre i finalitzarà el 9 de juliol. Les inscripcions i el pagament s'hauran de realitzar en persona a la seu de SATSE
Barcelona.

Us recordem que el pagament haurà de ser en efectiu.

Requisits del curs

Per realitzar el curs serà necessari presentar la certificació del nivell de català i realitzar una prova.

Pels alumnes de Barcelona, la prova será el 27 de novembre, al carrer Marina 343 baixos i es podrà realizar a les 9 o a les 15 hores. Haureu de trucar a la seu per apuntar-vos 93 318 60 60. 

Pel que fa a l'assistència, es requerirà un mínim del 80%.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (1)

  1. 1. 21 novembre 2017 Mª DEL MAR HEREZA GUERRERO dice:

    nivel C2

    Buenas tardes,
    estaria interesada en realizar en curso de calataln nivel C2, podrian faciitarme el precio de dicho curso, atentamente gracias