Ja s'ha obert el termini per apuntar-se a les oposicions de l'ICS

20 novembre 2015

Amb data 19 de novembre, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2623/2015, de 12 de novembre, de convocatòria específica del procés selectiu per proveir places bàsiques de diverses categories, entre les quals es troben les de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (DSI-T.LLIURE-2015), i en obstetrícia ginecològica (LLEVADOR/A-T.LLIURE-2015). Els interessats tenen 20 dies naturals per inscriure’s a comptar des del dia de la publicació de la convocatòria.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El DOGC, fa pública la convocatòria específica per proveir places bàsiques de les categories professionals de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (subgrup A2) (núm. d’identificació DSI-T.LLIURE-2015) i de diplomat/ada sanitari/ària especialista en obstetrícia ginecològica (subgrup A2) (núm. d’identificació LLEVADOR/A-T.LLIURE-2015), entre altres. L’objectiu de la convocatòria és la adjudicació definitiva per concurs oposició pel torn lliure d’aquestes  places bàsiques.

A banda de complir els requisits generals, serà necessari tenir el títol de grau/diplomat universitari en infermeria o ajudant tècnic sanitari, en el cas de voler optar a la plaça d’infermeria. Si es vol optar a la plaça de llevadora caldrà tenir el títol d’infermera obstètrica i ginecològica.

Incripcions

La sol·licitud d’inscripció s’haurà de fer en el termini de 20 dies naturals comptadors a partir del dia de la publicació de la convocatòria.

La realització de la inscripció s’ha de fer de forma telemàtica al lloc web de l’Institut català de la Salut i la persona ha de clicar en el Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) a la icona “Selecció i trasllat”, “Convocatòries de selecció ”, “Inscripció telemàtica a convocatòries de selecció”, introduir el “Nom usuari” i la clau.

Un cop la persona s’hagi identificat i accedeixi al Sistema de Gestió de recursos Humans (SGRH), ha de clicar a l’opció “Convocatòries de selecció”, i seguir el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció de participació. 

Per formar part del procés de selecció cal pagar una taxa de 52,40 euros, en el cas d’infermeria i llevadora, amb una bonificació del 20% per realitzar la inscripció de forma telemàtica (41.95 euros).  El pagament es pot fer a través de la línia oberta de la Caixa o per carta de pagament, que s’ha d’imprimir i fer efectiva en qualsevol terminal de Servicaixa. Recordeu revisar si podeu ser beneficiaris d’alguna altra bonificació o de la exempció de pagament d’aquesta taxa.

Adjunt trobareu el DOGC de la convocatòria   

A destacar

  • 20151119 ConvocatòriaICS

    20 novembre 2015 - 196,30 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari