Ja s'ha obert el termini per apuntar-se a les oposicions de l'ICS

20 novembre 2015

Amb data 19 de novembre, el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat la RESOLUCIÓ SLT/2623/2015, de 12 de novembre, de convocatòria específica del procés selectiu per proveir places bàsiques de diverses categories, entre les quals es troben les de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (DSI-T.LLIURE-2015), i en obstetrícia ginecològica (LLEVADOR/A-T.LLIURE-2015). Els interessats tenen 20 dies naturals per inscriure’s a comptar des del dia de la publicació de la convocatòria.

valoración
 • Actualment 0 de 5 Estrelles.
3 Comentaris

El DOGC, fa pública la convocatòria específica per proveir places bàsiques de les categories professionals de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (subgrup A2) (núm. d’identificació DSI-T.LLIURE-2015) i de diplomat/ada sanitari/ària especialista en obstetrícia ginecològica (subgrup A2) (núm. d’identificació LLEVADOR/A-T.LLIURE-2015), entre altres. L’objectiu de la convocatòria és la adjudicació definitiva per concurs oposició pel torn lliure d’aquestes  places bàsiques.

A banda de complir els requisits generals, serà necessari tenir el títol de grau/diplomat universitari en infermeria o ajudant tècnic sanitari, en el cas de voler optar a la plaça d’infermeria. Si es vol optar a la plaça de llevadora caldrà tenir el títol d’infermera obstètrica i ginecològica.

Incripcions

La sol·licitud d’inscripció s’haurà de fer en el termini de 20 dies naturals comptadors a partir del dia de la publicació de la convocatòria.

La realització de la inscripció s’ha de fer de forma telemàtica al lloc web de l’Institut català de la Salut i la persona ha de clicar en el Sistema de Gestió de Recursos Humans (SGRH) a la icona “Selecció i trasllat”, “Convocatòries de selecció ”, “Inscripció telemàtica a convocatòries de selecció”, introduir el “Nom usuari” i la clau.

Un cop la persona s’hagi identificat i accedeixi al Sistema de Gestió de recursos Humans (SGRH), ha de clicar a l’opció “Convocatòries de selecció”, i seguir el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció de participació. 

Per formar part del procés de selecció cal pagar una taxa de 52,40 euros, en el cas d’infermeria i llevadora, amb una bonificació del 20% per realitzar la inscripció de forma telemàtica (41.95 euros).  El pagament es pot fer a través de la línia oberta de la Caixa o per carta de pagament, que s’ha d’imprimir i fer efectiva en qualsevol terminal de Servicaixa. Recordeu revisar si podeu ser beneficiaris d’alguna altra bonificació o de la exempció de pagament d’aquesta taxa.

Adjunt trobareu el DOGC de la convocatòria   

A destacar

 • 20151119 ConvocatòriaICS

  20 novembre 2015 - 196,30 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (3)

 1. 3. 24 novembre 2015 FATIMA GUADALUPE MILAN CANO dice:

  DISCRIMINATORIO

  Cuando he leido esta convocatoria no me lo podia creer:
  El documento oficial solo es en catalan
  El examen solo sera en catalan
  Una parte obligatoria del examen sera defenderse en catalan durante una conversacion
  En el baremo se puntua la lengua catalana y la inglesa
  ¿Me puede explicar alguien donde esta la igualdad de los enfermeros dentro de España?
  Considero dicha convocatoria discriminatoria y espero que SATSE haga algo al respecto.

 2. 2. 24 novembre 2015 IRENE ROMAN CUARTERO dice:

  LAMENTABLE

  No creo que sea muy justo que un Boletín oficial sólo este en catalán, siendo obliglatoria la traducción al idioma oficial del estado: el castellano.

  Si en el resto de comunidades se favorecen con el idioma la entrada de enferme@s de toda España, ¿por qué aquí sólo se admite el catalán como lengua exclusiva para realizar el examen? Recuerdo a todos que en el País Vasco se dio la opción a ambas lenguas y dicho Boletín Oficial estaba traducido al castellano.

  Dejémonos de política en cuanto a conseguir trabajo se refiere.

 3. 1. 23 novembre 2015 PEDRO RAMOS GONZALEZ dice:

  No entiendo nada!!!

  Por favor, seria posible traducirnos esta convocatoria al castellano... o existe un enlace en castellano??
  Así no tenemos acceso real a la información,... ni plazas, ni condiciones, ni varemos, ni nada de nada... Podemos presentarnos el resto de españoles o solo catalanes??¡¡¡