Ja es coneixen els llistats definitius de la prova EIR 2018

09 gener 2018
Todo parece imposible hasta que se consigue

Els exàmens tindran lloc el proper 10 de febrer de 2018.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

Els professionals interessats ja poden consultar les relacions definitives d'admesos per fer la prova selectiva de formació sanitària especialitzada (EIR), que tindrà lloc el proper 10 de febrer de 2018.

Els llistats definitius d'admesos i no admesos s'exhibeixen en el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat (Passeig del Prado, 18-20, de Madrid) i en les Delegacions i Subdelegacions de Govern. Sanitat també ha fet pública la relació completa de les taules d'examen amb les seves adreces:

http://sis.msssi.es/fse/PaginasDinamicas/General/PagGeneral.aspx?MenuId=IE-00&SubMenuId=IE-13&cDocum=11

Així mateix, els aspirants poden obtenir informació personalitzada sobre la seva situació actual a través de la pàgina del Ministeri de Sanitat introduint el nombre d'identificació (NIF, Passaport...) amb el qual va presentar la instància a través de la següent adreça web.

https://sis.msssi.es/fse/InstanciasExamenes/SituacionInstancias.aspx?MenuId=I

Contra aquestes relacions definitives d'admesos i no admesos pot presentar-se recurs d'alçada en el termini d'un mes, explicat a partir de l'endemà al de la seva exhibició, davant la Secretaria General de Sanitat i Consum del Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat.

De les 1.053 places EIR convocades, 375 són d'Infermeria Obstètric-Ginecològica (matrona); 193 d'Infermeria de Salut Mental; 18 d'Infermeria del Treball, 128 d'Infermeria Pediàtrica; 318 d'Infermeria Familiar i Comunitària i 21 d'Infermeria Geriàtrica.

A destacar

  • LISTA DEFINITIVA ADMITIDOS EIR 2018

    09 gener 2018 - 3,19 MB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari