Ja disponible la relació definitiva d'admesos per accedir al títol d'Especialista en Infermeria Pediàtrica

14 octubre 2015

El Ministeri d'Educació fa pública la relació definitiva d'admesos i exclosos per accedir al títol d'Especialista en Infermeria Pediàtrica, a més de la distribució, per Facultat i Aula, dels aspirants a les proves del 24 i 25 d'octubre.

valoración
 • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

El Ministeri d'Educació acaba de fer pública la relació definitiva d'admesos i exclosos per accedir al títol d'Especialista en Infermeria Pediàtrica, al costat de la distribució, per Facultat i Aula, dels aspirants.

 Tots els interessats, que poden consultar els llistats en els documents adjunts, han de recordar que els aspirants admesos a la prova objectiva disposaran per realitzar la mateixa d'un màxim de dues convocatòries, en les dates de celebració el dissabte, 24 i diumenge, 25 d'octubre de 2015, i el diumenge, novembre 22, 2015.

 La prova se celebrarà a la Universitat Complutense de Madrid a la Facultat de Ciències de la Informació, Facultat de Medicina, Facultat de Farmàcia i Facultat d'Odontologia.

 L'hora de crida serà a partir de les 09:30, declarant constituïdes les taules a partir de les 10:00 hores. La durada de la prova d'avaluació serà de tres hores ininterrompudes.

 Per a més informació, consulta el web del Ministeri i la resolució de la Direcció General de Política Universitària, per la qual es convoca la prova objectiva corresponent a l'accés al títol d'Infermer Especialista en Infermeria Pediàtrica.

 Tot un èxit per a la professió, que aconsegueix veure complert així un dels compromisos recollits en l'Acord signat entre el Ministeri de Sanitat, Serveis Socials i Igualtat i SATSE el passat dia 30 de Juliol de 2013, amb l'objectiu de millorar les condicions professionals i laborals del col·lectiu infermer del nostre país.
 En aquest sentit, SATSE ha manifestat la seva satisfacció pel que suposa un nou avanç per a la professió, tot i que apunta que encara queda camí per recórrer perquè el seu treball i competències es vegin reconegudes com es mereix dins del Sistema Nacional de Salut.

A destacar

 • Enfermería Pediátrica: Distribucion de Aspirantes en la prueba del 25 octubre

  14 octubre 2015 - 38,14 kB Descargar
 • Enfermería Pediátrica: Distribucion de Aspirantes en la prueba del 24 octubre

  14 octubre 2015 - 38,11 kB Descargar
 • Enfermería Pediátrica: Relacion Definitiva de Excluidos

  14 octubre 2015 - 1,04 MB Descargar
 • Enfermería Pediátrica: Relacion Definitiva de Admitidos

  14 octubre 2015 - 2,00 MB Descargar
 • Convocatoria EIR 2016-2017

  13 setembre 2016 - 8,91 MB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari