El 12 de maig és el dia de la teva infermera, felicita-la!

04 maig 2017

El proper 12 de maig és la diada de la infermera, una jornada en la que se celebra als milions de persones que exerceixen aquesta professió. Sovint, expliquen des de SATSE, “la nostra feina no té visibilitat, el que implica una manca de valoració tant social com retributiva”. És per això que l’entitat ha organitzat un concurs a una de les xarxes socials més populars, twitter, per a fer veure la importància que les infermeres tenen pels seus pacients.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

“Volem que els usuaris s’animin a felicitar a la seva infermera i d’aquesta manera facin visible la feina d’aquesta persona, i a l’hora la de tots els seus companys que dia a dia s’esforcen per donar un bon servei” expliquen des de SATSE.

El concurs

El Sindicat SATSE proposa als usuaris que facin aquesta felicitació incloent el hashtag #lamevainfermera i una fotografia. Entre tots els missatges que es publiquin durant el dia, l’organització escollirà el millor (el més original, emotiu, divertit...) i el premiarà amb una estada als apartaments turístics de SATSE.

Consulteu les bases

A destacar

  • 20170504_ Bases del Concurs Día de la Infermeria

    04 maig 2017 - 72,16 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari