Convocat concurs trasllat pels serveis sanitaris penitenciaris

20 març 2017

Avui s’ha publicat al DOGC la convocatòria de concurs restringit de trasllat per a la provisió de places bàsiques de la categoria de diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (DSI-MVP-2017), integrat a l'Institut Català de la Salut (ICS) des del Departament de Justícia adscrit als serveis sanitaris penitenciaris i de justícia juvenil.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

La convocatòria restringida està adreçada al personal integrat a l’ ICS des del Departament de Justícia, adscrit als serveis sanitaris penitenciaris i de justícia juvenil. El concurs  trasllat, serà per proveir places vacants de diverses  categories a l'àmbit de l'atenció primària, incloent la de Diplomat/ada sanitari/ària en infermeria (subgrup A2) (amb número d’ identificació DSI-MVP-2017).

Inscripció

La sol·licitud d'inscripció s'ha de fer de forma telemàtica al lloc web de l'Institut Català de la Salut i seleccionar del llistat de convocatòries obertes la corresponent per fer la inscripció. A continuació la persona aspirant seguirà el procés indicat pel mateix sistema per formalitzar la corresponent inscripció. La persona haurà de comprovar l'exactitud de les dades que consten al sistema de gestió de recursos humans (SGRH), i, si escau, podrà instar-ne la correcció a la Direcció de recursos humans corresponent.

 La persona aspirant al fer la inscripció ha de triar, entre les destinacions convocades les que desitja obtenir per ordre de prelació. Es podran sol·licitar totes les destinacions que es consideri. Com a mínim, s'ha de sol·licitar una.

 El termini per fer la inscripció és d'un mes comptador a partir de l'endemà de la data de publicació de la convocatòria al DOGC.

A destacar

  • 201703 DOGC

    20 març 2017 - 62,09 kB Descargar

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari