Acord parcial a Funció Pública per recuperar els dies de vacances per antiguitat i els d'assumptes propis

22 febrer 2016

El Govern i els sindicats de la Funció Pública van arribar a un acord parcial per recuperar els dies de vacances per antiguitat i els dies d'assumptes personals. La Mesa s'emplaça a una nova reunió el proper 7 de març per fixar un calendari per al retorn de la part pendent de la paga extra de l'any 2012.

valoración
  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Fes el teu comentari

L'Acord preveu que els empleats públics puguin ampliar el seu període vacacional en els següents termes: a partir de 15 anys de serveis, un dia hàbil més; a partir de 20 anys d’antiguitat, dos dies hàbils suplementaris; després de més de 25 anys de serveis, tres dies hàbils més; i a partir de 30 o més anys com a empleats públics, quatre dies hàbils més. La mesura serà efectiva tan bon punt es derogui la disposició addicional sisena del Projecte de llei de mesures fiscals, financeres i administratives de 2015, que suspèn els acords relatius al gaudiment dels dies addicionals de vacances. 

Pel que fa als dies d’assumptes personals per antiguitat, la proposta del Govern consensuada amb els representants sindicals estipula que els servidors públics podran disposar de dos dies addicionals a partir del sisè trienni i un dia addicional per cada trienni complert a partir del vuitè. Preferiblement, aquests dies s’hauran de gaudir de forma esglaonada per evitar que es concentrin en períodes com ara vacances, Setmana Santa o Nadal. Aquesta mesura tindrà efecte immediat a partir del dia en que es va acordar, 19 de febrer del 2016.

Afegeix els teus comentaris

Has d'estar identificat per pujar comentaris

Comentaris (0)

No hi ha cap comentari