Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 1 a la 4 de 836 registros
 • 18 octubre 2018

  El DOGC publica la recuperació del 100% de les baixes al sector públic

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) ha publicat el Decret Llei que suposa el compliment del compromís del Govern d’increment retributiu i de millorar la prestació econòmica per incapacitat temporal (IT).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 09 octubre 2018

  Els treballadors del SISCAT reclamen recuperar les condicions laborals anteriors a les retallades

  Els sindicats de la Mesa de Negociació del sector concertat català han convocat avui una concentració a les portes del Departament de Salut, a la qual han assistit diversos centenars de delegats sindicals. L'objectiu, reivindicar que se'ls apliquin les millores laborals que s'han pactat per als treballadors de la sanitat pública. “Les retallades se'ns van aplicar anys enrere com si fóssim treballadors públics, en canvi ara no ens afecta la recuperació d'un percentatge del salari i el cobrament del cent per cent de les baixes” ha assegurat Xesca Martín, Responsable del SISCAT de SATSE Catalunya.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 octubre 2018

  El TS desestima la demanda d'impugnació del conveni del SISCAT

  El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Metges de Catalunya (MC), FAPIC i CATAC- CST contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que confirmava la validesa del I Conveni col·lectiu del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 octubre 2018

  Es convoquen 3301 places per Infermeria a l’ICS

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica la convocatòria específica del procés selectiu per a proveïr places bàsiques de la categoria de Diplomat Sanitari en Infermeria (DSI LLIURE - 2018). 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 1 a la 4 de 836 registros