Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 17 gener 2019

  Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

  En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un dia abans del començament del Congrés, el 26 de Febrer. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible realitzar la inscripció prèvia abans del 20 de Febrer.  Cada taller està certificat individualment per la Càtedra de la Universitat de Castilla la Mancha.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 9 a la 12 de 849 registros
 • 09 novembre 2018

  La sanitat concertada demana els seus drets

  Els Sindicats que formen part de la Mesa negociadora del SISCAT han convocat una concentració de protesta el dimarts dia 13 de Novembre a les 10 del matí a la Plaça Sant Jaume. L'objectiu, reivindicar que se'ls apliquin les millores laborals que s'han pactat per als treballadors de la sanitat pública.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 07 novembre 2018

  Arrenca la recollida de signatures per garantir per Llei una atenció segura i de qualitat

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha iniciat als centres sanitaris i altres llocs de Catalunya unarecollida de signatures per a què el Congrés dels Diputats debati una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que busca garantir per llei un nombre màxim de pacients per cada infermerai oferir així una atenció sanitària més segura i de major qualitat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 05 novembre 2018

  Torna la Jornada sobre esclorosi múltiple a l’Hospital del Mar

  Sota el títol “V Jornada d’Esclerosi Múltiple: Infermeria i esclerosi múltiple”, la cinquena edició d’aquesta trobada, està coordinada per la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital del Mar i compta una vegada més amb la col·laboració de SATSE. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 30 de novembre a la sala d’actes Josep Marull de l’Hospital del Mar.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 octubre 2018

  Vine a la jornada “Innovant a la pràctica assistencial” a Lleida

  El Sindicat d’Infermeria SATSE Lleida organitza la jornada “Innovant a la pràctica assistencial” el dimarts 27 de novembre, a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida, Campus de la Salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 9 a la 12 de 849 registros