Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 9 a la 12 de 836 registros
 • 05 setembre 2018

  A Catalunya, s'oferiran 177 places de formació sanitària especialitzada

  Examen

   Les especialitats amb un major nombre de places convocades en tota Espanya són Obstètric Ginecològica (llevadores), amb 379, i Familiar i Comunitària, amb un total de 339. A Catalunya se segueix la tendència estatal amb 64 i 55 respectivament.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 08 agost 2018

  SATSE Catalunya convoca el seu tercer congrés nacional de recerca

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha convocat la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, que aquest any portarà per títol “Pràctica assistencial i Recerca: rutes de doble sentit” i que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de Febrer del 2019, a l'Auditori AXA de Barcelona. El dia 17 del proper mes de setembre, i fins al 18 de novembre, el comitè científic obrirà un termini per a l'enviament de treballs.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 08 agost 2018

  SATSE: “Un fisioterapeuta per 10.000 persones en la sanitat pública, lamentable realitat a Espanya”

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha denunciat que la “gran assignatura pendent” del sistema sanitari públic espanyol és comptar amb el nombre adequat de fisioterapeutes per donar resposta a les necessitats dels ciutadans. En l'actualitat, a Espanya hi ha només un fisioterapeuta per atendre a 10.000 persones en la sanitat pública, una xifra “absolutament irrisòria”, segons SATSE.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 12 juliol 2018

  La “inversió” en professionals centra la primera reunió de SATSE Catalunya amb la nova Consellera de Salut

  “Cal invertir en professionals per recuperar i assegurar el nostre sistema sanitari”, aquest és el missatge que els representants de SATSE Catalunya van fer arribar ahir al matí a la nova Consellera de Salut, Alba Vergés i a la Secretària General del Departament de Salut, Laura Pelay. Per part del Sindicat van ser-hi presents la Secretària Autonómica de SATSE Catalunya, Montse Peña, la Secretària d’Organització de SATSE Catalunya, Mª Jesús Figueroa i la Responsable de Formació de SATSE Catalunya, Rosa Prat.  Durant la reunió, les representants, van transmetre l’opinió del Sindicat sobre els temes d’actualitat sanitària i van presentar un decàleg amb propostes per a millorar el sistema. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 9 a la 12 de 836 registros