Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 9 a la 12 de 605 registros
 • 22 novembre 2017

  Nou canal per conèixer les últimes notícies de les negociacions del Conveni SISCAT

  El dia 21 de Novembre es va constituir la Mesa negociadora del 2on. Conveni del SISCAT i volem que estiguis informat de tot el que passa a les diferents Meses Negociadores. Per això, SATSE ha obert un nou canal on anirem penjant el resum de cada una de les reunions.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 novembre 2017

  Publicats els llistats provisionals de la prova EIR

  Els professionals interessats poden presentar la reclamació corresponent fins el proper dia 5 de desembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 novembre 2017

  La relació entre professional sanitari i pacient, a debat a Lleida

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Lleida ha reunit a un centenar d’ infermeres aquest dijous a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 16 novembre 2017

  Convocatòria per sol·licitar els canvis de nivell de l’ICS

  Resolució de 10 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l'àrea funcional sanitària i de l'àrea funcional de gestió i serveis de l'Institut Català de la Salut. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 9 a la 12 de 605 registros