Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 08 agost 2018

  SATSE Catalunya convoca el seu tercer congrés nacional de recerca

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha convocat la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, que aquest any portarà per títol “Pràctica assistencial i Recerca: rutes de doble sentit” i que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de Febrer del 2019, a l'Auditori AXA de Barcelona. El dia 17 del proper mes de setembre, i fins al 18 de novembre, el comitè científic obrirà un termini per a l'enviament de treballs.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 9 a la 12 de 827 registros
 • 31 maig 2018

  SATSE proposa al nou Govern una reestructuració del sistema de Salut

  Després del nomenament de la nova Consellera de Salut, Alba Vergés, el Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya ha donat a conèixer un decàleg de propostes que l’Organització ha elaborat i que està dirigit a “donar una guia al nou Govern per a millorar el sistema sanitari i la seva sostenibilitat”. Les propostes giren en torn a l’organització del serveis, la priorització del ciutadà i les mesures de salut preventives que en conjunt “faran que millori l’atenció, que els recursos se centrin on son necessaris i que el sistema sigui més sostenible”. El Sindicat explica que “com sempre, la nostra Organització està disposada a oferir la seva col·laboració i el seu coneixement, amb la voluntat de que els serveis sanitaris siguin una prioritat social”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 maig 2018

  “La professió infermera, avui”, un nou Manual d'Estil per conèixer millor la labor i competències de les infermeres

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha elaborat el Manual d'Estil “La professió infermera, avui”, que pretén informar i proporcionar recursos als professionals dels mitjans de comunicació, així com a responsables d'administracions públiques, associacions i col·lectius, perquè coneguin millor la labor i competències de les infermeres i infermers.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 maig 2018

  Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads

  Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads vinculats amb la Infermeria, especialment amb les dones, segons l'enquesta realitzada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, amb motiu de la campanya d'informació i sensibilització “Trenca amb els estereotips”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 11 maig 2018

  “Cal treballar contra els estereotips des de la infància”

  La millor manera de canviar els perjudicis de la societat és educant als més petits. Amb això en ment, per commemorar el 12 de maig, Dia de la Infermeria, les delegades del Sindicat d'Infermeria en l'Institut Català d'Oncologia (ICO) han organitzat un certamen de dibuix infantil entre els fills dels treballadors de la institució. Dividits en tres categories per edats, han participat una setantena de dibuixos, en els quals les i els petits artistes plasmen la idea que tenen de la professió i del seu avanç. L'objectiu, a més de premiar els dibuixos més treballats i originals, ha estat veure com les nenes i els nens projecten la imatge de la infermeria. Molts s'han decantat per idees futuristes, fantasioses i molt tecnològiques de la professió, però uns altres encara representen estereotips clàssics, com la còfia o la faldilla curta.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 9 a la 12 de 827 registros