Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 9 a la 12 de 608 registros
 • 20 desembre 2017

  SATSE arriba a un acord per prorrogar el conveni del SISCAT

  Els treballadors del sector sanitari concertat català, SISCAT, han arribat a un acord amb les seves patronals per prorrogar un any més el conveni que regeix les seves relacions laborals des del 2015. Segons el Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, el text és un “acord de mínims” que permet introduir millores de forma immediata mentre es negocia el proper conveni, pel que s'ha establert un calendari. A més, el pacte inclou un reconeixement verbal per part de les patronals perquè l'equiparació entre infermeria de primària i hospital sigui un punt prioritari en les negociacions del proper conveni.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 05 desembre 2017

  Coneixes els permisos que tens per anar a votar?

  Si tens condició d'elector i treballes el 21 de Desembre i ho sol·licites, la teva empresa ha de concedir-te un permís de fins a quatre hores dins de la teva jornada laboral perquè puguis exercir el teu dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya. Recorda que si el teu horari no coincideix amb el de votació o no treballes aquest dia no tens dret a permís.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 novembre 2017

  Les plantilles d’infermeria continuen sent insuficients

  La meitat dels professionals d'infermeria a Espanya sofreixen la síndrome del professional “cremat” i vuit de cada deu, estrès, mentre que prop de nou de cada deu considera que l'ambient laboral s'ha deteriorat i set de cada deu està convençut que l'atenció que es presta als pacients en el nostre Sistema Sanitari ha empitjorat en els últims anys. Com a conclusió, la gran majoria dels professionals, un 81%, demana més personal d’infermeria per reduir la càrrega assistencial i millorar l’atenció.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 novembre 2017

  Nou canal per conèixer les últimes notícies de les negociacions del Conveni SISCAT

  El dia 21 de Novembre es va constituir la Mesa negociadora del 2on. Conveni del SISCAT i volem que estiguis informat de tot el que passa a les diferents Meses Negociadores. Per això, SATSE ha obert un nou canal on anirem penjant el resum de cada una de les reunions.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 9 a la 12 de 608 registros