Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 09 octubre 2018

  Els treballadors del SISCAT reclamen recuperar les condicions laborals anteriors a les retallades

  Els sindicats de la Mesa de Negociació del sector concertat català han convocat avui una concentració a les portes del Departament de Salut, a la qual han assistit diversos centenars de delegats sindicals. L'objectiu, reivindicar que se'ls apliquin les millores laborals que s'han pactat per als treballadors de la sanitat pública. “Les retallades se'ns van aplicar anys enrere com si fóssim treballadors públics, en canvi ara no ens afecta la recuperació d'un percentatge del salari i el cobrament del cent per cent de les baixes” ha assegurat Xesca Martín, Responsable del SISCAT de SATSE Catalunya.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 609 a la 612 de 835 registros
 • 05 desembre 2013

  Els funcionaris públics podrien recuperar un dia d’assumptes personals

  El Grup Parlamentari Popular (PP) ha presentat al Senat una esmena d’adició (la num.104) al projecte de Llei Orgànica de control del deute comercial en el sector públic. De ser introduïda, l’esmena ampliaria un dia més les jornades per assumptes personals previstes en l'EBEP, pujant de tres a quatre dies a l'any.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 04 desembre 2013

  Publicat el pacte de la Mesa sectorial de negociació de sanitat del concurs de mobilitat voluntària del personal estatutari

  El DOGC publica avui el text del pacte de la Mesa sectorial de negociació de sanitat del concurs de mobilitat voluntària del personal estatutari 2013, de l'empresa pública Institut Català de la Salut (ICS).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 04 desembre 2013

  Aclariments importants sobre la paga extra de Nadal 2012

  El Sindicat d'Infermeria SATSE, juntament amb la resta de formacions sindicals de la Plataforma Sindical d’Empleats Públics, va presentar una demanda individual a cada una de les províncies catalanes amb la finalitat de recuperar el 100% de la paga retirada, o al menys, els 44 dies meritats d’aquesta paga (aquest 44 dies, són els meritats des del 1 de juny de 2012 fins a l’entrada en vigor el 15 de juliol de 2012 de la normativa del govern central que suprimia la paga extra de Nadal de 2012).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 desembre 2013

  Publicat avui al DOGC

  Avui al DOGC s'han publicat dues resolucions que poden ser del vostre interès:

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 609 a la 612 de 835 registros