Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 609 a la 612 de 831 registros
 • 27 novembre 2013

  El Govern crea el Registre de professionals sanitaris

  El Govern va aprovar dimarts el Decret per crear el Registre de professionals sanitaris de Catalunya (RPS) i estableix els requisits mínims dels registres públics de professionals sanitaris en l’àmbit de Catalunya. Aquest Registre de professionals sanitaris de Catalunya serà un sistema d'informació integrat sobre els professionals sanitaris que desenvolupen la seva activitat a Catalunya, per compte propi o d’altri, en centres públics i privats

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 26 novembre 2013

  La Comissió de Salut vota els pressupostos del Departament de Salut demà

  La Comissió de Salut del Parlament es reuneix demà dimecres 27 de Novembre, en una sessió específica de debat i votació del Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2014, en concret de les esmenes a la totalitat de la secció pressupostària corresponent al Departament de Salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 25 novembre 2013

  Publicades les plantilles provisionals de respostes correctes de la segona prova d'Infermeria Geriátrica

  Poden consultar-se a la pàgina web del Ministeri d'Educació les plantilles de la versió A i de la versió B. Els interessats poden presentar reclamacions els dies 26, 27 i 28 de novembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 novembre 2013

  Publicada la Resolució per convocar la carrera professional de l'ICS

  Avui s’ha publicat al DOGC la resolució (RESOLUCIÓ SLT/2436/2013 de 13 de novembre) per la qual es convoca la campanya de carrera professional perquè el personal facultatiu i diplomat sanitari , el personal de l’àrea sanitària de formació professional de grau superior i mitjà i el personal de gestió i serveis de l’Institut Català de la Salut (ICS) sol·licitin el primer, segon, tercer o quart nivell ordinari de carrera professional.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 609 a la 612 de 831 registros