Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 609 a la 612 de 820 registros
 • 15 novembre 2013

  Publicada la relación provisional de admitidos de la prueba EIR

  Los interesados pueden consultar su situación personal en la convocatoria a través del enlace facilitado en la web del Ministerio y disponen de 10 días naturales para presentar reclamaciones.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 novembre 2013

  Publicada la relació provisional d'admesos de la prova EIR

  Els interessats poden consultar la seva situació personal a la convocatòria a través de l'enllaç facilitat a la web del Ministeri i disposen de 10 dies naturals per presentar reclamacions

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 novembre 2013

  Acord de Ministres que estableix el caràcter oficial de determinats títols universitaris

  El BOE publica avui les Resolucions de 24 d'octubre de 2013, de la Secretaria General d'Universitats, per les quals es publica l'Acord del Consell de Ministres de 20 de setembre de 2013, pel qual s'estableix el caràcter oficial de determinats títols universitaris i la seva inscripció en el Registre d'Universitats, Centres i Títols.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 14 novembre 2013

  “La informació ha de fluir ràpid”

  Aquest mes parlem amb Marta Marichal,  infermera gestora de casos des dels inicis de la implantació d’aquesta figura a Catalunya.

  Desenvolupa la seva professió a l’atenció primària de l’Institut Català de la Salut a Girona i és coautora de diversos treballs sobre el tema.  Món Sanitari ha volgut parlar amb ella per a que ens expliqui com veu la funció d’Infermera Gestora de Casos a Catalunya. Això és el que ens ha explicat:

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 609 a la 612 de 820 registros