Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 605 a la 608 de 608 registros
 • 19 gener 2012

  Consulta els resultats de la resolució per a la carrera professional de l'ICS

  Ja ha sortit la resolució pels resultats de la carrera professional, si no hi estàs d'acord encara pots presentar un recurs potestatiu de reposició davant el director gerent de l’ICS en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta resolució.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 11 gener 2012

  Aprovat el Pla d’Ordenació de Recursos Humans sense acord amb els Sindicats

  El Sindicat  d’Infermeria SATSE ha volgut fer palès el seu desacord amb el Pla d’Ordenació de Recursos Humans (PORH) aprovat recentment.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 07 abril 2011

  Las enfermeras protestarán contra los recortes el día 14 de Abril - catalan-

  El Sindicato de Enfermería SATSE llama a toda la profesión para defender la dignidad del trabajo sanitario y la calidad asistencial. SATSE se une al al resto de fuerzas sindicales y convoca a toda la profesión enfermera a una gran manifestación el día 14 de Abril en la plaza San Jaume de Barcelona. El acto pretende concienciar a la opinión pública del difícil momento que vive la Sanidad Catalana y demostrar a las autoridades que todos los colectivos que formamos parte del mundo sanitario estamos en contra de los recortes. Los responsables de SATSE advierten que “las medidas propuestas llevarán al sistema sanitario a un caos que no nos podemos permitir: ni trabajadores, ni usuarios”.

  CONVOCATORIA

   

  Acto: manifestación contra el recorte

  Fecha: 14 de Abril 2011

  Hora: 18 hrs

  catalan

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 març 2011

  El Sindicat d'Infermeria guanya el vot infermer a les eleccions de ICS

  Les eleccions de l'Institut Català de la Salut (ICS), celebrades el 22 i 23 de març, handeixat ben resultats per al Sindicat d'Infermeria de Catalunya, que s'ha consolidat com a primera força representativa del col.lectiu d'infermeria. SATSE s'ha convertit en latercera força amb més presència a la sanitat catalana. Montse Peña, secretària autonòmica de Catalunya s'ha mostrat satisfeta i ha assegurat que l'organització està"representada en tots els àmbits i demarcacions, el que ens permetrà continuardefensant a la Infermeria durant els pròxims quatre anys ". L'organització ha obtingut un sòlid suport, en especial en els hospitals, on ha esmentat la primera posició com a força professional.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 605 a la 608 de 608 registros