Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 601 a la 604 de 605 registros
 • 26 gener 2012

  Salut afirma que només reduirà en 1'6 per cent els pressupostos

  Durant una compareixença a la Comissió de Salut del Parlament aquesta setmana, el Conseller de Salut Boi Ruiz va assegurar que la reducció del pressupost serà només de l’1,6%, en lloc del 4,7% que consta en els comptes que està tramitant el Govern català.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 19 gener 2012

  Consulta els resultats de la resolució per a la carrera professional de l'ICS

  Ja ha sortit la resolució pels resultats de la carrera professional, si no hi estàs d'acord encara pots presentar un recurs potestatiu de reposició davant el director gerent de l’ICS en el termini d'un mes, a comptar des de l'endemà de la recepció d'aquesta resolució.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 11 gener 2012

  Aprovat el Pla d’Ordenació de Recursos Humans sense acord amb els Sindicats

  El Sindicat  d’Infermeria SATSE ha volgut fer palès el seu desacord amb el Pla d’Ordenació de Recursos Humans (PORH) aprovat recentment.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 07 abril 2011

  Las enfermeras protestarán contra los recortes el día 14 de Abril - catalan-

  El Sindicato de Enfermería SATSE llama a toda la profesión para defender la dignidad del trabajo sanitario y la calidad asistencial. SATSE se une al al resto de fuerzas sindicales y convoca a toda la profesión enfermera a una gran manifestación el día 14 de Abril en la plaza San Jaume de Barcelona. El acto pretende concienciar a la opinión pública del difícil momento que vive la Sanidad Catalana y demostrar a las autoridades que todos los colectivos que formamos parte del mundo sanitario estamos en contra de los recortes. Los responsables de SATSE advierten que “las medidas propuestas llevarán al sistema sanitario a un caos que no nos podemos permitir: ni trabajadores, ni usuarios”.

  CONVOCATORIA

   

  Acto: manifestación contra el recorte

  Fecha: 14 de Abril 2011

  Hora: 18 hrs

  catalan

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 601 a la 604 de 605 registros