Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 juliol 2018

  La “inversió” en professionals centra la primera reunió de SATSE Catalunya amb la nova Consellera de Salut

  “Cal invertir en professionals per recuperar i assegurar el nostre sistema sanitari”, aquest és el missatge que els representants de SATSE Catalunya van fer arribar ahir al matí a la nova Consellera de Salut, Alba Vergés i a la Secretària General del Departament de Salut, Laura Pelay. Per part del Sindicat van ser-hi presents la Secretària Autonómica de SATSE Catalunya, Montse Peña, la Secretària d’Organització de SATSE Catalunya, Mª Jesús Figueroa i la Responsable de Formació de SATSE Catalunya, Rosa Prat.  Durant la reunió, les representants, van transmetre l’opinió del Sindicat sobre els temes d’actualitat sanitària i van presentar un decàleg amb propostes per a millorar el sistema. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 601 a la 604 de 825 registros
 • 04 desembre 2013

  Aclariments importants sobre la paga extra de Nadal 2012

  El Sindicat d'Infermeria SATSE, juntament amb la resta de formacions sindicals de la Plataforma Sindical d’Empleats Públics, va presentar una demanda individual a cada una de les províncies catalanes amb la finalitat de recuperar el 100% de la paga retirada, o al menys, els 44 dies meritats d’aquesta paga (aquest 44 dies, són els meritats des del 1 de juny de 2012 fins a l’entrada en vigor el 15 de juliol de 2012 de la normativa del govern central que suprimia la paga extra de Nadal de 2012).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 desembre 2013

  Publicat avui al DOGC

  Avui al DOGC s'han publicat dues resolucions que poden ser del vostre interès:

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 novembre 2013

  El Govern crea el Registre de professionals sanitaris

  El Govern va aprovar dimarts el Decret per crear el Registre de professionals sanitaris de Catalunya (RPS) i estableix els requisits mínims dels registres públics de professionals sanitaris en l’àmbit de Catalunya. Aquest Registre de professionals sanitaris de Catalunya serà un sistema d'informació integrat sobre els professionals sanitaris que desenvolupen la seva activitat a Catalunya, per compte propi o d’altri, en centres públics i privats

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 26 novembre 2013

  La Comissió de Salut vota els pressupostos del Departament de Salut demà

  La Comissió de Salut del Parlament es reuneix demà dimecres 27 de Novembre, en una sessió específica de debat i votació del Projecte de Llei de Pressupostos de la Generalitat per al 2014, en concret de les esmenes a la totalitat de la secció pressupostària corresponent al Departament de Salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 601 a la 604 de 825 registros