Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 17 gener 2019

  Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

  En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un dia abans del començament del Congrés, el 26 de Febrer. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible realitzar la inscripció prèvia abans del 20 de Febrer.  Cada taller està certificat individualment per la Càtedra de la Universitat de Castilla la Mancha.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 597 a la 600 de 849 registros
 • 27 gener 2014

  Publicada la Llei Pressupostària

  El Parlament de Catalunya va aprovar, amb el suport de CiU i Esquerra Republicana, els pressupostos del 2014 i la llei d'acompanyament.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 gener 2014

  SATSE insta al Govern per a que declari d’interès públic compatibilitzar dos llocs de treball al sector públic per a infermeria

  El Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE exigeix que la Generalitat torni a declarar d’interès públic el poder compatibilitzar dos llocs de treball al sector públic per a infermeria.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 23 gener 2014

  Al DOGC d'Avui

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la Resolució que dóna publicitat a l'Acord adoptat pel Consell Plenari a la sessió de 15 de gener de 2014, de revocació de l'Acord adoptat pel mateix òrgan en la sessió d'11 d'abril de 2013, de delegació de la funció de resolució de les reclamacions que puguin formular-se en el procés electoral per a l'elecció dels membres de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 gener 2014

  Novetats d'avui al DOGC

  Avui el DOGC publica la Comissió Executiva de l'Institut Català de la Salut, pel qual s'aprova, per delegació de competències del Consell d'Administració de l'Institut, la integració orgànica de les unitats productives Centre d'Especialitats CAP II Dr. Robert i Centre d'Especialitats CAP II Dr. Barraquer a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 597 a la 600 de 849 registros