Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 597 a la 600 de 605 registros
 • 28 febrer 2012

  Consolidada la retallada salarial dels funcionaris i s'imposa una nova del tres per cent

   Malgrat les protestes ciutadanes i l'oposició de la majoria dels partits polítics, el Parlament de Catalunya va aprovar el seu pressupost anual. Segons el Sindicat d'Infermeria SATSE, el text de la Llei “suposa la consolidació de la rebaixa salarial que van sofrir els treballadors públics catalans l'any passat, retalla prestacions socials i obre la porta a que un futur la Generalitat utilitzi els sous dels seus treballadors per a pal·liar necessitats econòmiques en altres partides pressupostàries”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 febrer 2012

  L'ICS aprova el seu pla pels propers quatre anys

  L’ICS dona llum verda al Pla de Salut 2011 / 2015

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 febrer 2012

  Anunci d'una nova retallada del 3% a la mesa de la Funció Pública

  El Sindicats presents a la Mesa de la Funció Pública han anunciat avui que s'els ha comunicat una nova rebaixa. Es reduirà en un 3% la massa salarial tot el personal de l'Institu Català de la Salut.  

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 30 gener 2012

  Multitudinaria manifestació contra les retallades

  La infermeria catalana es va unir en una gran manifestació contra les retallades organitzada aquest dissabte per totes les entitats que conformem la Plataforma contra les Retallades.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 597 a la 600 de 605 registros