Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 593 a la 596 de 614 registros
 • 29 maig 2012

  La infermeria catalana demostra la seva indignació enfront del Ministeri de Sanitat

  Uns tres centenars infermers catalanes van viatjar a Madrid el dia 26 de Maig per a unir-se als companys de la resta de l'Estat i donar així el cop d'efecte final a la campanya #mayoverde. Durant tot el mes de maig, els infermers afiliats al Sindicat d'Infermeria SATSE han anat recol·lectant signatures en contra de les retallades i a favor d'una millor gestió dels recursos per part del Govern central i els autonòmics.
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 abril 2012

  SATSE rebutja el canvi de model sanitari impost pel govern

  El Sindicat d'Infermeria denuncia que el Reial decret-Llei del Govern comporta retallades gram importància que suposen una clara reculada en l'atenció sanitària a Espanya.  SATSE considera que moltes de les mesures en matèria de recursos humans que contempla la nova normativa afectaran greument tant a usuaris com professionals.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 11 abril 2012

  Resultats definitiuss de la DT8-LLEV-2009

  Publicat els resultats definitius del concrus de mèrits de la fase de concurs oposició amb número de registre de la convocatòria DT8-LLEV-2009. DOGC núm. 5551, de 22.1.2010

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 04 abril 2012

  SATSE organitza unes jornades per commemorar el Dia Internacional de la Salut Laboral

  El dia 28 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Salut Laboral i per commemorar-ho, el Sindicat d’Infermeria SATSE ha decidit organitzar unes jornades titulades “Riscos psicosocials, estrés laboral i patologies derivades de l’organització de la feina”.  

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 593 a la 596 de 614 registros