Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 juliol 2018

  La “inversió” en professionals centra la primera reunió de SATSE Catalunya amb la nova Consellera de Salut

  “Cal invertir en professionals per recuperar i assegurar el nostre sistema sanitari”, aquest és el missatge que els representants de SATSE Catalunya van fer arribar ahir al matí a la nova Consellera de Salut, Alba Vergés i a la Secretària General del Departament de Salut, Laura Pelay. Per part del Sindicat van ser-hi presents la Secretària Autonómica de SATSE Catalunya, Montse Peña, la Secretària d’Organització de SATSE Catalunya, Mª Jesús Figueroa i la Responsable de Formació de SATSE Catalunya, Rosa Prat.  Durant la reunió, les representants, van transmetre l’opinió del Sindicat sobre els temes d’actualitat sanitària i van presentar un decàleg amb propostes per a millorar el sistema. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 593 a la 596 de 825 registros
 • 10 desembre 2013

  Et recomanem “El blog de Rosa”

  Aquest mes et recomanem el blog “El blog de Rosa”. La seva autora, una infermera catalana, tot oferint consells de salut ha creat un lloc web que es pot recomanar als usuaris com a font de coneixements de salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 09 desembre 2013

  Consulta tu calificación en la prueba objetiva de Geriatría

  El Ministerio de Educación ha publicado el enlace donde los interesados pueden consultar su calificación en la prueba objetiva de Enfermería Geriátrica del pasado 23 de noviembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 09 desembre 2013

  Nou impuls per desenvolupar la prescripció infermera

  El Ministeri de Sanitat ha publicat a la seva plana web el Projecte de Reial Decret de prescripció infermera. Els infermers, segons recull la norma, podran indicar, usar i autoritzar la dispensació de tots aquells medicaments no subjectes a prescripció mèdica i els productes sanitaris, així com la dispensació de medicaments subjectes a prescripció mèdica, mitjançant guies de pràctica clínica i assistencial i protocols validats.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 09 desembre 2013

  Cal transparencia i més coherència

  Editorial Món Sanitari Desembre

  Montse Peña Arenas, Secretària Autonòmica de SATSE Catalunya

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 593 a la 596 de 825 registros