Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 593 a la 596 de 605 registros
 • 13 març 2012

  Signada la resolució provisional de les DPOs

  El Director Gerent ha signat la resolució provisional de la direcció per objetctius corresponent al any 2011 (s'adjunta document).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 març 2012

  Una reforma laboral que afecta als drets dels treballadors

  El Sindicat d’Infermeria ha denunciat que la reforma laboral recentment aprovada afecta greument els drets socials i econòmics dels treballadors i treballadores de tot l’Estat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 febrer 2012

  Consulta el text de la reforma del ICS

  Per poder opinar cal estar informat.  

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 febrer 2012

  El ICS dona un pas més cap a la privatizació

  El Sindicat d’Infermeria SATSE s’ha mostrat totalment sorprès amb la reforma que permet a l’Institut Català de la Salut funcionar com una empresa pública. Segons SATSE el Govern “vol que tots els serveis socials funcionin d’una manera similar als serveis concertats i això és especialment perillós en el sector de la salut”. Les infermeres asseguren que “el primer que estan canviant és la sanitat perquè saben que és un negoci inesgotable i que, ben gestionat, pot donar beneficis en mans privades”.  SATSE afirma que amb “l’àmbit de la sanitat mai s’hauria de fer negoci”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 593 a la 596 de 605 registros