Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 589 a la 592 de 605 registros
 • 29 març 2012

  ACORD GOV/28/2012

  S'ha publicat l'Acord GOV/28/2012, de 27 de març al Pla d'ocupació per la racionalizació de l'organizació i la optimizació del personal al servei de l'Administració de la Generalitat de Catalunya 2012-2014

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 març 2012

  Consulta l'estat de la teva sol·licitud

  Se has demanat el títol d'especialista per la via excepcional pots estar informat de la teva situació personal

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 23 març 2012

  Publicada la Llei d'acompanyament al DOGC

  S'ha publicat al  DOGC la "LLEI 5/2012, del 20 de març, de mesures fiscals, financeres i administratives i de creació de l'impost sobre les estades en establiments turístics"

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 març 2012

  La llei d’acompanyament incideix en els drets i condicions laborals dels treballadors públics

  La Llei de mesures fiscals i financeres, coneguda com a llei d’acompanyament, va ser aprovada ahir pel Parlament. No es va fer conjuntament amb la de pressupostos, com és habitual, perquè determinats grups parlamentaris van qüestionar la seva constitucionalitat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 589 a la 592 de 605 registros