Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 589 a la 592 de 614 registros
 • 20 setembre 2012

  Concentració el 28 de Setembre front a la Delegació del Govern

  Amb l'objectiu de defensar els serveis públics i als seus treballadors, el Sindicat d'Infermeria SATSE a Catalunya, ha signat avui el manifest constitutiu de la Plataforma Sindical Unitària.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 juliol 2012

  SATSE no signa la proposta de barems presentada per l’ICS

  El Sindicat d'Infermeria SATSE no ha signat la proposta de barems per a processos selectius de l'Institut Català de la Salut (ICS), que l'organisme va presentar a la darrera Mesa Sectorial de Salut a la fi de Juny. 
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 juliol 2012

  Els dies de baixa durant el període vacacional es poden recuperar

  Arran d’una sentència dictada pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea amb data de 21 de Juny de 2012, els dies de baixa per IT que coincideixin amb dies de vacances es podran recuperar. És a dir, si la incapacitat del treballador sobrevé durant les seves vacances anuals retribuïdes, el treballador té dret a gaudir posteriorment d’un període de vacances de durada equivalent al de la seva malaltia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 juny 2012

  El Ministeri convoca als aspirants que no van aconsseguir plaça

  El Ministeri de Sanitat crida el dia 21 de juny a les 11 hores, als aspirants que no varen obtenir plaça a la convocatòria 2011 per al accés al 2012 a la formació sanitària especiliatzada per grau/diplomatura en infermeria. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 589 a la 592 de 614 registros