Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 585 a la 588 de 820 registros
 • 20 desembre 2013

  Un de cada tres infermers, a l'atur en cinc anys

  Uns 11.000 infermers surten de les universitats sense perspectives de treball, més de 21.000 demanden ocupació i uns 75.000 podrien engrossir les llistes l'atur en cinc anys si no canvia l'actual situació laboral i formativa. L'acord subscrit amb el Govern ha d'acabar en 2014 amb el creixent dèficit existent a Espanya, últim país europeu en nombre d'infermers per habitant.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 desembre 2013

  SATSE Catalunya organitza dues jornades professionals a Barcelona

  El Sindicat d'Infermeria SATSE a Catalunya està portant a terme el Ier Cicle de Jornades Professionals d'Infermeria, que recorre els centres de salut catalans amb xerrades sobre diversos temes relacionats amb la professió. Les properes jornades estan previstes durant el mes de Gener i tindran lloc a Barcelona el dimecres dia 22 a l'Hospital Sant Joan de Déu i el dijous dia 23 al Parc Taulí.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 desembre 2013

  Sotmés a informació pública el Projecte de decret pel qual es regula l'acreditació d'equips d'atenció primària a Catalunya

  El Departament de Salut ha elaborat un Projecte de decret pel qual es regula l'acreditació d'equips d'atenció primària a Catalunya.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 10 desembre 2013

  Et recomanem “El blog de Rosa”

  Aquest mes et recomanem el blog “El blog de Rosa”. La seva autora, una infermera catalana, tot oferint consells de salut ha creat un lloc web que es pot recomanar als usuaris com a font de coneixements de salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 585 a la 588 de 820 registros