Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 585 a la 588 de 608 registros
 • 06 juliol 2012

  Els dies de baixa durant el període vacacional es poden recuperar

  Arran d’una sentència dictada pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea amb data de 21 de Juny de 2012, els dies de baixa per IT que coincideixin amb dies de vacances es podran recuperar. És a dir, si la incapacitat del treballador sobrevé durant les seves vacances anuals retribuïdes, el treballador té dret a gaudir posteriorment d’un període de vacances de durada equivalent al de la seva malaltia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 juny 2012

  El Ministeri convoca als aspirants que no van aconsseguir plaça

  El Ministeri de Sanitat crida el dia 21 de juny a les 11 hores, als aspirants que no varen obtenir plaça a la convocatòria 2011 per al accés al 2012 a la formació sanitària especiliatzada per grau/diplomatura en infermeria. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 maig 2012

  La infermeria catalana demostra la seva indignació enfront del Ministeri de Sanitat

  Uns tres centenars infermers catalanes van viatjar a Madrid el dia 26 de Maig per a unir-se als companys de la resta de l'Estat i donar així el cop d'efecte final a la campanya #mayoverde. Durant tot el mes de maig, els infermers afiliats al Sindicat d'Infermeria SATSE han anat recol·lectant signatures en contra de les retallades i a favor d'una millor gestió dels recursos per part del Govern central i els autonòmics.
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 abril 2012

  SATSE rebutja el canvi de model sanitari impost pel govern

  El Sindicat d'Infermeria denuncia que el Reial decret-Llei del Govern comporta retallades gram importància que suposen una clara reculada en l'atenció sanitària a Espanya.  SATSE considera que moltes de les mesures en matèria de recursos humans que contempla la nova normativa afectaran greument tant a usuaris com professionals.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 585 a la 588 de 608 registros