Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 585 a la 588 de 614 registros
 • 30 octubre 2012

  Publicats els resultats definitius de la convocatòria DUI 2010

  S'han publicat els resultats definitius de la convocatòria DUI 2010 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 setembre 2012

  La infermeria catalana es va concentrar en contra dels pressupostos generals de l'Estat

  La nova congelació salarial i la tassa de reposició de fins al 10% indigna al col·lectiu. SATSE participa junt amb les altres formacions sindicals en la Plataforma Sindical Unitària, que ha signat un manifest en defensa dels empleats  públics

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 26 setembre 2012

  El Govern aplicarà el topall màxim que s’autoritza per les IT

  Al Juliol el Govern central va aprovar una llei (Reial Decret Llei 20/2012) que imposava a totes les autonomies una rebaixa de les retribucions que reben els seus empleats públics quan estan de baixa per incapacitat temporal (IT). El text estableix un mínim equiparable al que ingressa un treballador en règim laboral i un màxim fins on cada administració pot decidir el que cobraran els seus funcionaris. Les administracions tenen fins al 16 d’octubre per a prendre una decisió, ja que independentment de que arribin o no a un acord amb els representants dels treballadors, la llei entrarà en vigor. A Catalunya, el Govern ha proposat que el seu funcionariat rebi el màxim permès per la llei, el que no vol dir el 100% de la retribució, ahir es va aprovar l’Acord de Govern que ho permetrà.

  FES CLICK AQUÍ PER LLEGIR EL DECRET LLEI PEL QUAL S'HA APROVAT

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2012

  Publicada la convocatòria de places de EIR al BOE

  El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat la convocatòria de places EIR . Les sol·licituts es poden presentar a partir del 25 de Setembre i fins el 4 d'Octubre. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 585 a la 588 de 614 registros