Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 585 a la 588 de 605 registros
 • 27 abril 2012

  SATSE rebutja el canvi de model sanitari impost pel govern

  El Sindicat d'Infermeria denuncia que el Reial decret-Llei del Govern comporta retallades gram importància que suposen una clara reculada en l'atenció sanitària a Espanya.  SATSE considera que moltes de les mesures en matèria de recursos humans que contempla la nova normativa afectaran greument tant a usuaris com professionals.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 11 abril 2012

  Resultats definitiuss de la DT8-LLEV-2009

  Publicat els resultats definitius del concrus de mèrits de la fase de concurs oposició amb número de registre de la convocatòria DT8-LLEV-2009. DOGC núm. 5551, de 22.1.2010

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 04 abril 2012

  SATSE organitza unes jornades per commemorar el Dia Internacional de la Salut Laboral

  El dia 28 d’abril se celebra el Dia Internacional de la Salut Laboral i per commemorar-ho, el Sindicat d’Infermeria SATSE ha decidit organitzar unes jornades titulades “Riscos psicosocials, estrés laboral i patologies derivades de l’organització de la feina”.  

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 30 març 2012

  Pressupostos Generals de l'Estat

  El  Consell de Ministres ha aprovat la remisió a les Corts Generals del Projecte de Pressupostos Generals de l'Estat per al 2012

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 585 a la 588 de 605 registros