Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 581 a la 584 de 614 registros
 • 10 maig 2013

  SATSE “celebra” el Dia de la Infermeria reivindicant

  El dia 12 de Maig és el Dia Internacional de la Infermeria, pel que Sindicat d'Infermeria de Catalunya ha decidit “celebrar aquesta jornada reivindicant una salut pública de qualitat i per a tots”.  SATSE demana que aquest diumenge les infermeres i els ciutadans es mobilitzin en les xarxes socials i sota el lema Fes-te Sentir facin saber als polítics el seu desacord amb “les estratègies de retallada i pèrdua de drets socials i laborals”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 12 abril 2013

  Les Juntes de Personal de l'ICS a Barcelona es reuneixen per a unir forces

  Les juntes de personal de tots els hospitals i centres d'atenció primària de Barcelona es van reunir per a posar en comuna els actes de protesta contra les retallades. Els assistents, van exposar les problemàtiques comunes i finalment van decidir acordar futures accions de protesta en les quals els delegats de cada centre participaran. 
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 12 febrer 2013

  SATSE protesta contra la intenció de la Generalitat de seguir privatitzant la Sanitat

  SATSE adverteix que la privatització no millorarà l’atenció al ciutadà.El Sindicat amenaça amb grans mobilitzacions si el Departament de Salut no dona una explicació “clarificadora, complerta i transparent”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 desembre 2012

  SATSE reclama al nou Govern un canvi en les polítiques de retallades

  Davant la formació del nou Govern, el Sindicat d'Infermeria de Catalunya ha reclamat que aquest “fugi d'una visió continuista i vegi que la política de  retallades indiscriminades està minant a la població i a l'Estat del Benestar”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 581 a la 584 de 614 registros