Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 581 a la 584 de 605 registros
 • 06 juliol 2012

  SATSE no signa la proposta de barems presentada per l’ICS

  El Sindicat d'Infermeria SATSE no ha signat la proposta de barems per a processos selectius de l'Institut Català de la Salut (ICS), que l'organisme va presentar a la darrera Mesa Sectorial de Salut a la fi de Juny. 
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 juliol 2012

  Els dies de baixa durant el període vacacional es poden recuperar

  Arran d’una sentència dictada pel Tribunal de Justícia de la Unió Europea amb data de 21 de Juny de 2012, els dies de baixa per IT que coincideixin amb dies de vacances es podran recuperar. És a dir, si la incapacitat del treballador sobrevé durant les seves vacances anuals retribuïdes, el treballador té dret a gaudir posteriorment d’un període de vacances de durada equivalent al de la seva malaltia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 juny 2012

  El Ministeri convoca als aspirants que no van aconsseguir plaça

  El Ministeri de Sanitat crida el dia 21 de juny a les 11 hores, als aspirants que no varen obtenir plaça a la convocatòria 2011 per al accés al 2012 a la formació sanitària especiliatzada per grau/diplomatura en infermeria. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 maig 2012

  La infermeria catalana demostra la seva indignació enfront del Ministeri de Sanitat

  Uns tres centenars infermers catalanes van viatjar a Madrid el dia 26 de Maig per a unir-se als companys de la resta de l'Estat i donar així el cop d'efecte final a la campanya #mayoverde. Durant tot el mes de maig, els infermers afiliats al Sindicat d'Infermeria SATSE han anat recol·lectant signatures en contra de les retallades i a favor d'una millor gestió dels recursos per part del Govern central i els autonòmics.
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 581 a la 584 de 605 registros