Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 581 a la 584 de 608 registros
 • 26 setembre 2012

  El Govern aplicarà el topall màxim que s’autoritza per les IT

  Al Juliol el Govern central va aprovar una llei (Reial Decret Llei 20/2012) que imposava a totes les autonomies una rebaixa de les retribucions que reben els seus empleats públics quan estan de baixa per incapacitat temporal (IT). El text estableix un mínim equiparable al que ingressa un treballador en règim laboral i un màxim fins on cada administració pot decidir el que cobraran els seus funcionaris. Les administracions tenen fins al 16 d’octubre per a prendre una decisió, ja que independentment de que arribin o no a un acord amb els representants dels treballadors, la llei entrarà en vigor. A Catalunya, el Govern ha proposat que el seu funcionariat rebi el màxim permès per la llei, el que no vol dir el 100% de la retribució, ahir es va aprovar l’Acord de Govern que ho permetrà.

  FES CLICK AQUÍ PER LLEGIR EL DECRET LLEI PEL QUAL S'HA APROVAT

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2012

  Publicada la convocatòria de places de EIR al BOE

  El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat la convocatòria de places EIR . Les sol·licituts es poden presentar a partir del 25 de Setembre i fins el 4 d'Octubre. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 setembre 2012

  Concentració el 28 de Setembre front a la Delegació del Govern

  Amb l'objectiu de defensar els serveis públics i als seus treballadors, el Sindicat d'Infermeria SATSE a Catalunya, ha signat avui el manifest constitutiu de la Plataforma Sindical Unitària.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 juliol 2012

  SATSE no signa la proposta de barems presentada per l’ICS

  El Sindicat d'Infermeria SATSE no ha signat la proposta de barems per a processos selectius de l'Institut Català de la Salut (ICS), que l'organisme va presentar a la darrera Mesa Sectorial de Salut a la fi de Juny. 
   

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 581 a la 584 de 608 registros