Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 09 novembre 2018

  La sanitat concertada demana els seus drets

  Els Sindicats que formen part de la Mesa negociadora del SISCAT han convocat una concentració de protesta el dimarts dia 13 de Novembre a les 10 del matí a la Plaça Sant Jaume. L'objectiu, reivindicar que se'ls apliquin les millores laborals que s'han pactat per als treballadors de la sanitat pública.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 581 a la 584 de 841 registros
 • 03 febrer 2014

  El BOE publica la modificació de l’adscripció de l’ICS

  El passat divendres, el Butlletí Oficial de l’Estat, va publicar el Decret-lley 5/2013, de 22 d’octubre, de mesures de racionalització i simplificació de la estructura del sector públic de la Generalitat de Catalunya. Entre altres qüestions, modifica el redactat  de la Llei 8/2007 i adscriu de l’Institut Català de la Salut (ICS) al Servei Català de la Salut.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 febrer 2014

  Canvis a la Direcció del Grup Quirón

  El Sr. Eduard Rosó, que fins ara ha sigut Director Financer i de Desenvolupament de l’Hospital Quirón Teknon, passarà aquest mes de Febrer a desenvolupar el càrrec de Director de Barcelona del Grup Quirón(amb responsabilitat sobre les activitats de l’Hospital Quirón Barcelona, Hospital Universitari Quirón Dexeus, Institut Oftalmològic Quirón Barcelona i Hospital Quirón Teknon).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 febrer 2014

  Obert el procés electoral al Consorci Hospital General de Vic

  El proper dia 5 de Març, els treballadors del Consorci Hospitalari General de Vic estan cridats a les urnes per a escollir als seus representants sindicals.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 febrer 2014

  Els professionals de l’ICS podran gaudir del quart dia d’assumptes propis del 2013 fins l’abril d’aquest any

  En la darrera mesa sectorial de l’ICS es varen acordar diverses qüestions sobre els permisos . Una de les qüestions de més rellevància va ser el tema del gaudiment del quart dia que s’ha tornat a donar als treballadors públics.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 581 a la 584 de 841 registros