Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 08 agost 2018

  SATSE Catalunya convoca el seu tercer congrés nacional de recerca

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha convocat la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, que aquest any portarà per títol “Pràctica assistencial i Recerca: rutes de doble sentit” i que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de Febrer del 2019, a l'Auditori AXA de Barcelona. El dia 17 del proper mes de setembre, i fins al 18 de novembre, el comitè científic obrirà un termini per a l'enviament de treballs.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 581 a la 584 de 827 registros
 • 15 gener 2014

  Pere Soley, nou gerent de l'ICS

   El Consell Executiu del Govern ha nomenat aquest dimarts al cirurgià Pere Soley nou gerent de l'Institut Català de la Salut (ICS), després de cessar a Joaquim Casanovas.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 14 gener 2014

  SATSE valora positivamente la no aplicación de los copagos pendientes

  Copago

  La ministra de Sanidad, Ana Mato, ha anunciado que no se fijarán tres de los nuevos copagos a los ciudadanos que estaban pendientes de aprobación: transporte sanitario no urgente, prestación ortoprotésica y dietoterápica. Mantiene, sin embargo, el copago previsto en farmacia hospitalaria.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 gener 2014

  S’aprova un programa d’actuacions estacionals del Servei Català de la Salut

  Avui al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) s’aprova el programa d’actuacions estacionals del Servei Català de la Salut per coordinar les diferents xarxes assistencials en relació amb el tractament de determinats tipus de pacients durant el període 2013- 2014.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 gener 2014

  SATSE sol·licita la reapertura immediata de plantes tancades a Bellvitge

  Degut a l’entrada tardana del fred, és ara quan els casos de grip arriben als hospitals i el Sindicat d'Infermeria SATSE ha demanat a la Direcció de l'Hospital de Bellvitge que comuniqui el seu “pla” per evitar situacions de col·lapse. Segons l’organització s’han patit més de cinc hores d’espera i temen que la situació empitjori a mida que progressi l’hivern

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 581 a la 584 de 827 registros