Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 20 setembre 2018

  Ja pots presentar el teu treball al Congrés de SATSE Catalunya

  El 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya “Pràctica assistencial i recerca: rutes de doble sentit”, acaba d’obrir el termini per a presentar treballs científics.  Fins al dia 18 de novembre es podran entregar els resums de treballs que versin sobre les disciplines d’infermeria, infermeria especialitzada o fisioteràpia i que estiguin dirigits cap a la pràctica de les cures assistencials i la millora de la praxis professional.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 577 a la 580 de 830 registros
 • 31 gener 2014

  Jornada: “Les especialitats d’Infermeria”

  Facultat d’Infermeria – Universitat de Lleida

  (Aula 102)

  Dijous, 20 de Febrer de 2014

  Horari: 16 – 18 hrs

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 gener 2014

  Publicada la Llei Pressupostària

  El Parlament de Catalunya va aprovar, amb el suport de CiU i Esquerra Republicana, els pressupostos del 2014 i la llei d'acompanyament.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 gener 2014

  SATSE insta al Govern per a que declari d’interès públic compatibilitzar dos llocs de treball al sector públic per a infermeria

  El Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE exigeix que la Generalitat torni a declarar d’interès públic el poder compatibilitzar dos llocs de treball al sector públic per a infermeria.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 23 gener 2014

  Al DOGC d'Avui

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la Resolució que dóna publicitat a l'Acord adoptat pel Consell Plenari a la sessió de 15 de gener de 2014, de revocació de l'Acord adoptat pel mateix òrgan en la sessió d'11 d'abril de 2013, de delegació de la funció de resolució de les reclamacions que puguin formular-se en el procés electoral per a l'elecció dels membres de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 577 a la 580 de 830 registros