Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 577 a la 580 de 605 registros
 • 27 setembre 2012

  La infermeria catalana es va concentrar en contra dels pressupostos generals de l'Estat

  La nova congelació salarial i la tassa de reposició de fins al 10% indigna al col·lectiu. SATSE participa junt amb les altres formacions sindicals en la Plataforma Sindical Unitària, que ha signat un manifest en defensa dels empleats  públics

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 26 setembre 2012

  El Govern aplicarà el topall màxim que s’autoritza per les IT

  Al Juliol el Govern central va aprovar una llei (Reial Decret Llei 20/2012) que imposava a totes les autonomies una rebaixa de les retribucions que reben els seus empleats públics quan estan de baixa per incapacitat temporal (IT). El text estableix un mínim equiparable al que ingressa un treballador en règim laboral i un màxim fins on cada administració pot decidir el que cobraran els seus funcionaris. Les administracions tenen fins al 16 d’octubre per a prendre una decisió, ja que independentment de que arribin o no a un acord amb els representants dels treballadors, la llei entrarà en vigor. A Catalunya, el Govern ha proposat que el seu funcionariat rebi el màxim permès per la llei, el que no vol dir el 100% de la retribució, ahir es va aprovar l’Acord de Govern que ho permetrà.

  FES CLICK AQUÍ PER LLEGIR EL DECRET LLEI PEL QUAL S'HA APROVAT

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2012

  Publicada la convocatòria de places de EIR al BOE

  El Boletín Oficial del Estado (BOE) ha publicat la convocatòria de places EIR . Les sol·licituts es poden presentar a partir del 25 de Setembre i fins el 4 d'Octubre. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 setembre 2012

  Concentració el 28 de Setembre front a la Delegació del Govern

  Amb l'objectiu de defensar els serveis públics i als seus treballadors, el Sindicat d'Infermeria SATSE a Catalunya, ha signat avui el manifest constitutiu de la Plataforma Sindical Unitària.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 577 a la 580 de 605 registros