Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 08 agost 2018

  SATSE Catalunya convoca el seu tercer congrés nacional de recerca

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha convocat la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, que aquest any portarà per títol “Pràctica assistencial i Recerca: rutes de doble sentit” i que tindrà lloc els dies 26, 27 i 28 de Febrer del 2019, a l'Auditori AXA de Barcelona. El dia 17 del proper mes de setembre, i fins al 18 de novembre, el comitè científic obrirà un termini per a l'enviament de treballs.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 577 a la 580 de 827 registros
 • 23 gener 2014

  Al DOGC d'Avui

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la Resolució que dóna publicitat a l'Acord adoptat pel Consell Plenari a la sessió de 15 de gener de 2014, de revocació de l'Acord adoptat pel mateix òrgan en la sessió d'11 d'abril de 2013, de delegació de la funció de resolució de les reclamacions que puguin formular-se en el procés electoral per a l'elecció dels membres de la Junta de Govern del Col·legi Oficial d'Infermeres i Infermers de Tarragona.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 gener 2014

  Novetats d'avui al DOGC

  Avui el DOGC publica la Comissió Executiva de l'Institut Català de la Salut, pel qual s'aprova, per delegació de competències del Consell d'Administració de l'Institut, la integració orgànica de les unitats productives Centre d'Especialitats CAP II Dr. Robert i Centre d'Especialitats CAP II Dr. Barraquer a l'Hospital Universitari Germans Trias i Pujol.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 gener 2014

  Encara et pots inscriure als cursos ON-line d'aquest trimestre

  SATSE Catalunya ja ha obert les inscripcions dels seus cursos a distància d'aquest trimestre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 gener 2014

  Publicats els concursos de trasllat d’infermeria per a primària i hospitalària

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) publica avui la resolució per la qual es convoca un concurs específic de trasllat per a la provisió de places bàsiques de la categoria de diplomat sanitari d’infermeria per a l’atenció primària i per a l’atenció hospitalària del Institut Català de la Salut (ICS).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 577 a la 580 de 827 registros