Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 5 a la 8 de 614 registros
 • 15 març 2018

  “#Stop agressions. Res justifica una agressió”, nova campanya de SATSE

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya ha presentat una nova campanya d'informació i sensibilització per acabar amb un greu problema que afecta, especialment, als professionals d'Infermeria. Vuit de cada deu infermeres i infermers han patit al llarg de la seva trajectòria professional una agressió física i/o verbal (cops, empentes, amenaces, insults de tot tipus, vexacions…). La presentació ha anat a càrrec del Secretari d’Acció Sindical, David Carbajales i el Delegat de SATSE Vall d’Hebron, Raúl Ceresuela

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 març 2018

  El Sindicat d’Infermeria crida a fer concentracions davant de les portes dels centres sanitaris

  SATSE recorda que el 85% de les infermeres són dones, pel que la igualtat de gènere és un tema en el que la organització està molt implicada. Sota el lema “Sóc dona, Sóc Infermera”, les concentracions reivindicaran la necessitat de donar visibilitat al paper de la dona i de la professió a la societat. La Organització dona suport a la manifestació del dia 8 de març a les 18:30h que començarà a l’Avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 gener 2018

  Les infermeres escolars es reuneixen a Catalunya

  L'Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar (ACISE) ha convocat a Barcelona el II Congrés d'Infermeria i Salut Escolar, per als dies 12, 13 i 14 d'abril d'aquest any, amb la col·laboració del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya. L'any passat, l'organització va ser finalista d'un dels guardons que atorga la revista Enfermería en Desarrollo, en concret el premi ViveSoy. El treball presentat per la presidenta d’ACISE, Engràcia Soler, consistia en un programa d'educació i promoció per a la salut a les escoles i instituts. El proper Congrés de l'organització presentarà a la infermera escolar com un “actiu per a la salut dins i fora de l'escola”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 5 a la 8 de 614 registros