Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 17 gener 2019

  Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

  En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un dia abans del començament del Congrés, el 26 de Febrer. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible realitzar la inscripció prèvia abans del 20 de Febrer.  Cada taller està certificat individualment per la Càtedra de la Universitat de Castilla la Mancha.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 5 a la 8 de 849 registros
 • 03 desembre 2018

  La infermeria, clau per a l'adherència al tractament en malalties cròniques

  Sota el títol “V Jornada d'Esclerosi Múltiple: Infermeria i esclerosi múltiple”, la cinquena edició d'aquesta trobada, coordinada per la Unitat d'Esclerosi Múltiple de l'Hospital del Mar, ha comptat una vegada més amb la col·laboració de SATSE Catalunya. L'esdeveniment va reunir a l'hospital barceloní a infermeres (generalistes i especialistes) que van abordar les novetats terapèutiques i van reflexionar sobre el rol diferenciador d'infermeria en l'equip multidisciplinari que atén el pacient amb aquesta patologia. Durant l'obertura de la sessió, el President de l'associació espanyola d'infermeria neurològica (SEDENE), David Iglesias, va afirmar que “la infermeria té una labor principal en aquest tipus de malalties”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 26 novembre 2018

  L'ICS ha contestat a les demandes de SATSE

  SATSE valora positivament però amb cautela la resposta de la Gerència de l’Institut Català de la Salut a les demandes fetes per escrit.

  • Actualment 5 de 5 Estrelles.
 • 21 novembre 2018

  Signem el Conveni de la Sanitat Concertada

  El Sindicat d’Infermeria SATSE, junt a CCOO i UGT, que formen part de la Mesa negociadora del conveni de la sanitat concertada van arribar ahir a un principi d’acord amb les patronals. El pacte, que s’ha signat avui, afectarà uns 50.000 empleats a Catalunya que treballen per al Sistema Sanitari Integral d’Utilització Pública (SISCAT).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 novembre 2018

  “Abraça'm” un programa formatiu que podria evitar morts per ennuegament, finalista dels premis ED

  Un grup de professionals sanitaris del Centre d'Alta Resolució de Salou de l'Institut Català de la Salut han resultat finalistes dels Premis Infermeria en Desenvolupament 2018 en la categoria de “Innovació infermera” amb la candidatura “Abraça'm: programa formatiu dirigit als professionals de la restauració davant una situació de ennuegament”. Liderades per l'infermer Germán López Cortacans, han dissenyat un programa pioner que forma als professionals de la restauració perquè sàpiguen realitzar la maniobra de Heimlich, un senzill procediment que permet desobstruir les vies respiratòries en cas de ennuegament.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 5 a la 8 de 849 registros