Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 juliol 2018

  La “inversió” en professionals centra la primera reunió de SATSE Catalunya amb la nova Consellera de Salut

  “Cal invertir en professionals per recuperar i assegurar el nostre sistema sanitari”, aquest és el missatge que els representants de SATSE Catalunya van fer arribar ahir al matí a la nova Consellera de Salut, Alba Vergés i a la Secretària General del Departament de Salut, Laura Pelay. Per part del Sindicat van ser-hi presents la Secretària Autonómica de SATSE Catalunya, Montse Peña, la Secretària d’Organització de SATSE Catalunya, Mª Jesús Figueroa i la Responsable de Formació de SATSE Catalunya, Rosa Prat.  Durant la reunió, les representants, van transmetre l’opinió del Sindicat sobre els temes d’actualitat sanitària i van presentar un decàleg amb propostes per a millorar el sistema. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 5 a la 8 de 825 registros
 • 22 juny 2018

  9.000 persones reclamen al Govern un Observatori de la Dona que acabi amb el sexisme

  Prop de 9.000 persones han recolzat fins al moment la demanda del Sindicat d'Infermeria, SATSE, que es constitueixi un Observatori de la Dona que lluiti contra la difusió d'imatges i conductes sexistes que suposen un greu atemptat a la dignitat personal i professional de totes les dones que treballen en el Sistema Sanitari del nostre país.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 31 maig 2018

  SATSE proposa al nou Govern una reestructuració del sistema de Salut

  Després del nomenament de la nova Consellera de Salut, Alba Vergés, el Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya ha donat a conèixer un decàleg de propostes que l’Organització ha elaborat i que està dirigit a “donar una guia al nou Govern per a millorar el sistema sanitari i la seva sostenibilitat”. Les propostes giren en torn a l’organització del serveis, la priorització del ciutadà i les mesures de salut preventives que en conjunt “faran que millori l’atenció, que els recursos se centrin on son necessaris i que el sistema sigui més sostenible”. El Sindicat explica que “com sempre, la nostra Organització està disposada a oferir la seva col·laboració i el seu coneixement, amb la voluntat de que els serveis sanitaris siguin una prioritat social”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 maig 2018

  “La professió infermera, avui”, un nou Manual d'Estil per conèixer millor la labor i competències de les infermeres

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha elaborat el Manual d'Estil “La professió infermera, avui”, que pretén informar i proporcionar recursos als professionals dels mitjans de comunicació, així com a responsables d'administracions públiques, associacions i col·lectius, perquè coneguin millor la labor i competències de les infermeres i infermers.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 5 a la 8 de 825 registros