Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 836 registros
 • 19 abril 2018

  El Congrés veurà la proposta de SATSE per crear un Observatori de la Dona

  PNL, PSOE, observatorio, mujer, estereotipos

  El Partit Socialista (PSOE) s'ha fet ressò de la proposta feta pel Sindicat d'Infermeria, SATSE, fa uns mesos i ha presentat aquesta setmana al Congrés dels Diputats una Proposició no de Llei en la qual reclama al Govern un Pla sobre igualtat i no discriminació en la professió sanitària, que inclou la posada en marxa d'un Observatori per la Igualtat en les professions sanitàries.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 abril 2018

  SATSE Catalunya denuncia l'incompliment de la Carta Europea de Drets del Pacient

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha denunciat que la contínua desinversió en el sistema sanitari públic del nostre país està provocant que els drets dels pacients siguin vulnerats per part de totes les administracions sanitàries i no es respecti la Carta Europea de Drets del Pacient.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 abril 2018

  RELAT - hos, una iniciativa que promou que els pacients relatin les seves experiències

  L'escriptura com a teràpia no és un concepte nou, però la seva aplicació en l'entorn hospitalari sí que ho és. L'Hospital de Bellvitge, a Barcelona, fa tres mesos que ha engegat el projecte RELAT - hos, una iniciativa que convida als pacients ingressats a escriure un relat sobre la seva estada al centre. La idea va sorgir de la infermera Antonia Castro, que ha trobat en l'escriptura una eina de teràpia per als seus pacients.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 març 2018

  RTVE pide perdón por su show machista, sexista y denigrante con la Enfermería

  Basta de sexualizar a las enfermeras

  La televisión pública traslada las consideraciones de SATSE  para tenerlas en cuenta en futuras emisiones.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 836 registros