Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 17 gener 2019

  Ja et pots apuntar als tallers del 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya

  En la tercera edició del Congrés Nacional SATSE Catalunya, els organitzadors han decidit completar l'oferta habitual d'altres anys (ponències, pòsters i treballs) amb una sèrie de tallers pràctics opcionals. Les sessions, que seran gratuïtes tant per afiliats com no afiliats, tindran lloc en el mateix Auditori AXA de Barcelona un dia abans del començament del Congrés, el 26 de Febrer. Les places són limitades, per la qual cosa és imprescindible realitzar la inscripció prèvia abans del 20 de Febrer.  Cada taller està certificat individualment per la Càtedra de la Universitat de Castilla la Mancha.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 849 registros
 • 12 juliol 2018

  La “inversió” en professionals centra la primera reunió de SATSE Catalunya amb la nova Consellera de Salut

  “Cal invertir en professionals per recuperar i assegurar el nostre sistema sanitari”, aquest és el missatge que els representants de SATSE Catalunya van fer arribar ahir al matí a la nova Consellera de Salut, Alba Vergés i a la Secretària General del Departament de Salut, Laura Pelay. Per part del Sindicat van ser-hi presents la Secretària Autonómica de SATSE Catalunya, Montse Peña, la Secretària d’Organització de SATSE Catalunya, Mª Jesús Figueroa i la Responsable de Formació de SATSE Catalunya, Rosa Prat.  Durant la reunió, les representants, van transmetre l’opinió del Sindicat sobre els temes d’actualitat sanitària i van presentar un decàleg amb propostes per a millorar el sistema. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 juliol 2018

  Gran acollida professional i social de la campanya “Trenca amb els estereotips”

  Milers d'infermeres i infermers s'han implicat activament en la difusió de la campanya “Trenca amb els estereotips”, que el Sindicat d'Infermeria, SATSE, va llançar a la fi del passat mes d'abril i que ha superat amb escreix les expectatives inicials de traslladar una imatge real i actual de la professió que ajudi a acabar amb falsos estereotips sexistes i retrògrads que encara romanen en la nostra societat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 juny 2018

  SATSE dona un “suspens” a l'atenció sanitària als nens en els col·legis catalans

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha volgut denunciar que, tot i portar anys demanant-ho, una vegada més s’ha finalitzat el curs escolar i centres educatius catalans segueixen sense comptar amb una infermera o un infermer que atengui les necessitats sanitàries i d'adquisició d'hàbits de vida saludable dels seus alumnes. El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha analitzat la situació existent en i ha tornat a constatar l'escàs interès de les administracions públiques per implantar de manera generalitzada la figura de la infermera escolar.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 juny 2018

  24 plazas más para el EIR 2018-2019

  Examen del EIR

  Aumento insuficiente de plazas de enfermeras internas residentes (EIR) para la próxima convocatoria .

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 849 registros