Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 829 registros
 • 06 març 2018

  Publicados los listados provisionales del EIR 2018

  Los interesados pueden dirigir una reclamación al Ministerio de Sanidad hasta el 13 de marzo.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 març 2018

  El Sindicat d’Infermeria crida a fer concentracions davant de les portes dels centres sanitaris

  SATSE recorda que el 85% de les infermeres són dones, pel que la igualtat de gènere és un tema en el que la organització està molt implicada. Sota el lema “Sóc dona, Sóc Infermera”, les concentracions reivindicaran la necessitat de donar visibilitat al paper de la dona i de la professió a la societat. La Organització dona suport a la manifestació del dia 8 de març a les 18:30h que començarà a l’Avinguda Diagonal amb Passeig de Gràcia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 febrer 2018

  ¿Qué tecnologías usan los mayores en sus casas?

  Mayores y TICs

  El ordenador continúa siendo la herramienta básica en los hogares de las personas mayores. No obstante, la difusión de los smartphones comienza a sustituirlos en determinadas funciones, como es el acceso a Internet. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 829 registros