Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 844 registros
 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 31 maig 2018

  SATSE proposa al nou Govern una reestructuració del sistema de Salut

  Després del nomenament de la nova Consellera de Salut, Alba Vergés, el Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya ha donat a conèixer un decàleg de propostes que l’Organització ha elaborat i que està dirigit a “donar una guia al nou Govern per a millorar el sistema sanitari i la seva sostenibilitat”. Les propostes giren en torn a l’organització del serveis, la priorització del ciutadà i les mesures de salut preventives que en conjunt “faran que millori l’atenció, que els recursos se centrin on son necessaris i que el sistema sigui més sostenible”. El Sindicat explica que “com sempre, la nostra Organització està disposada a oferir la seva col·laboració i el seu coneixement, amb la voluntat de que els serveis sanitaris siguin una prioritat social”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 maig 2018

  “La professió infermera, avui”, un nou Manual d'Estil per conèixer millor la labor i competències de les infermeres

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha elaborat el Manual d'Estil “La professió infermera, avui”, que pretén informar i proporcionar recursos als professionals dels mitjans de comunicació, així com a responsables d'administracions públiques, associacions i col·lectius, perquè coneguin millor la labor i competències de les infermeres i infermers.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 maig 2018

  Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads

  Nou de cada deu infermeres i infermers catalans creuen que encara persisteixen estereotips sexistes i retrògrads vinculats amb la Infermeria, especialment amb les dones, segons l'enquesta realitzada pel Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, amb motiu de la campanya d'informació i sensibilització “Trenca amb els estereotips”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 844 registros