Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 608 registros
 • 06 octubre 2017

  Quatre infermeres catalanes finalistes per als premis Infermeria en Desenvolupament

  Els premis “Infermeria en Desenvolupament 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, triats pel jurat entre les 218 candidatures presentades per infermeres i fisioterapeutes, tant assistencials com a docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d'infermeria, associacions professionals i de pacients de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya i de països com França, Argentina, Guatemala i Mèxic.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 octubre 2017

  Posicionament enfront la vaga del 3 d'Octubre

  Degut als fets succeïts aquets dies i la propera convocatòria de vaga, el Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE ha fet arribar avui un comunicat a tots els seus afiliats en el que es posiciona “a favor de la pau social” i en contra de “tot tipus de violència”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2017

  SATSE: “Augment d'un 6 per cent dels salaris en 2018 i 35 hores setmanals, ja”

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha iniciat una campanya reivindicativa i de mobilització en la qual exigeix al Govern que aprovi un augment superior al sis per cent dels salaris dels professionals per 2018, i que permeti a les comunitats autònomes que els treballadors del sector públic tornin a treballar 35 hores a la setmana.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 18 setembre 2017

  Ja et pots apuntar als nostres cursos

  S'han obert les inscripcions per als nostres cursos on-line del primer trimestre. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 608 registros