Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 820 registros
 • 09 gener 2018

  Ja es coneixen els llistats definitius de la prova EIR 2018

  Todo parece imposible hasta que se consigue

  Els exàmens tindran lloc el proper 10 de febrer de 2018.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 gener 2018

  Publicades les respostes del supòsit pràctic i notes provisionals de la DSI-PI-2016

  Amb data del 2 de gener el Tribunal qualificador de la convocatòria específica de promoció interna del procés selectiu per proveir places bàsiques d'infermeria (DSI-PI-2016), ha donat publicitat a la plantilla de respostes correctes del supòsit pràctic (1er exercici de la 3era prova de l'oposició) i els resultats provisionals de l'1er i 2ndo exercici de la tercera prova.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 desembre 2017

  L’any vinent es convocarà l’oferta de places més grossa de la història de l’ICS

  Examen OPE

  En la darrera Mesa Sectorial es va informar de l’aprovació de places per la oferta pública d’ocupació de l’Institut català de la Salut (ICS) per a l’any vinent. El número de places serà el més gran de la història d’aquesta entitat: 3301 per infermeria, 185 per a llevadores i 119 per fisioterapeutes. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 desembre 2017

  SATSE arriba a un acord per prorrogar el conveni del SISCAT

  Els treballadors del sector sanitari concertat català, SISCAT, han arribat a un acord amb les seves patronals per prorrogar un any més el conveni que regeix les seves relacions laborals des del 2015. Segons el Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, el text és un “acord de mínims” que permet introduir millores de forma immediata mentre es negocia el proper conveni, pel que s'ha establert un calendari. A més, el pacte inclou un reconeixement verbal per part de les patronals perquè l'equiparació entre infermeria de primària i hospital sigui un punt prioritari en les negociacions del proper conveni.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 820 registros