Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 15 març 2018

  “#Stop agressions. Res justifica una agressió”, nova campanya de SATSE

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya ha presentat una nova campanya d'informació i sensibilització per acabar amb un greu problema que afecta, especialment, als professionals d'Infermeria. Vuit de cada deu infermeres i infermers han patit al llarg de la seva trajectòria professional una agressió física i/o verbal (cops, empentes, amenaces, insults de tot tipus, vexacions…). La presentació ha anat a càrrec del Secretari d’Acció Sindical, David Carbajales i el Delegat de SATSE Vall d’Hebron, Raúl Ceresuela

Cerca de notícies
Estás viendo de la 25 a la 28 de 610 registros
 • 17 octubre 2017

  La responsabilitat social de la infermeria a debat a Girona

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Girona va reunir a més de 150 infermeres aquest dimecres 18 d’octubre a l’Hotel Ultònia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 16 octubre 2017

  Ja tenim programa per la jornada de Tarragona

  El Departament de Formació de SATSE Catalunya i FUDEN acaben de tancar el programa de la propera jornada que faran a Tarragona. Sota el títol,  I Jornada SATSE Tarragona“Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, es presentaran els treballs més punters dels professionals tarraconins.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 octubre 2017

  Quatre infermeres catalanes finalistes per als premis Infermeria en Desenvolupament

  Els premis “Infermeria en Desenvolupament 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, triats pel jurat entre les 218 candidatures presentades per infermeres i fisioterapeutes, tant assistencials com a docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d'infermeria, associacions professionals i de pacients de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya i de països com França, Argentina, Guatemala i Mèxic.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 octubre 2017

  Posicionament enfront la vaga del 3 d'Octubre

  Degut als fets succeïts aquets dies i la propera convocatòria de vaga, el Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE ha fet arribar avui un comunicat a tots els seus afiliats en el que es posiciona “a favor de la pau social” i en contra de “tot tipus de violència”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 25 a la 28 de 610 registros