Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 605 registros
 • 16 octubre 2017

  Ja tenim programa per la jornada de Tarragona

  El Departament de Formació de SATSE Catalunya i FUDEN acaben de tancar el programa de la propera jornada que faran a Tarragona. Sota el títol,  I Jornada SATSE Tarragona“Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, es presentaran els treballs més punters dels professionals tarraconins.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 octubre 2017

  Quatre infermeres catalanes finalistes per als premis Infermeria en Desenvolupament

  Els premis “Infermeria en Desenvolupament 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, triats pel jurat entre les 218 candidatures presentades per infermeres i fisioterapeutes, tant assistencials com a docents, investigadores i gestores, estudiants, unitats d'infermeria, associacions professionals i de pacients de totes les comunitats i ciutats autònomes d'Espanya i de països com França, Argentina, Guatemala i Mèxic.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 octubre 2017

  Posicionament enfront la vaga del 3 d'Octubre

  Degut als fets succeïts aquets dies i la propera convocatòria de vaga, el Sindicat d’Infermeria de Catalunya SATSE ha fet arribar avui un comunicat a tots els seus afiliats en el que es posiciona “a favor de la pau social” i en contra de “tot tipus de violència”.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2017

  SATSE: “Augment d'un 6 per cent dels salaris en 2018 i 35 hores setmanals, ja”

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE, ha iniciat una campanya reivindicativa i de mobilització en la qual exigeix al Govern que aprovi un augment superior al sis per cent dels salaris dels professionals per 2018, i que permeti a les comunitats autònomes que els treballadors del sector públic tornin a treballar 35 hores a la setmana.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 605 registros