Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 614 registros
 • 16 novembre 2017

  Convocatòria per sol·licitar els canvis de nivell de l’ICS

  Resolució de 10 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l'àrea funcional sanitària i de l'àrea funcional de gestió i serveis de l'Institut Català de la Salut. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 novembre 2017

  Ja tens el C2 de Català? Prepara't amb nosaltres!

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya torna a oferir formació presencial de preparació per a la prova de nivell C2 de català en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització de la Llengua. En aquesta edició s'oferiran tres  cursos: un a Barcelona, Girona i un altre a Lleida. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 10 novembre 2017

  Un programa d'Educació per a la Salut gestat a Girona, finalista dels premis ED

  Els premis “Enfermería en Desarrollo 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, entre el que es troba la infermera escolar gironina, Engràcia Soler. En representació de l'organització que lidera, l'Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar (ACISE), aquesta infermera de Portbou ha estat triada pel seu treball “Programa d'educació i promoció de la salut per a les escoles i instituts”. Segons Soler, el fet d'haver estat designada finalista suposa “el reconeixement a l'existència de la infermeria escolar” com una figura necessària a les escoles i amb competències pròpies.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 31 octubre 2017

  SATSE recorda que la infermeria encara no té via lliure per prescriure de forma autònoma

  Unidos por una solución a la prescripción enfermera

  El pacte entre infermeres i metges per modificar el RD de Prescripció Infermera garantirà el nostre dret quan es publiqui en el BOE. Fins llavors, no te la juguis!

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 614 registros