Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 844 registros
 • 02 juliol 2018

  Gran acollida professional i social de la campanya “Trenca amb els estereotips”

  Milers d'infermeres i infermers s'han implicat activament en la difusió de la campanya “Trenca amb els estereotips”, que el Sindicat d'Infermeria, SATSE, va llançar a la fi del passat mes d'abril i que ha superat amb escreix les expectatives inicials de traslladar una imatge real i actual de la professió que ajudi a acabar amb falsos estereotips sexistes i retrògrads que encara romanen en la nostra societat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 juny 2018

  SATSE dona un “suspens” a l'atenció sanitària als nens en els col·legis catalans

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha volgut denunciar que, tot i portar anys demanant-ho, una vegada més s’ha finalitzat el curs escolar i centres educatius catalans segueixen sense comptar amb una infermera o un infermer que atengui les necessitats sanitàries i d'adquisició d'hàbits de vida saludable dels seus alumnes. El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya ha analitzat la situació existent en i ha tornat a constatar l'escàs interès de les administracions públiques per implantar de manera generalitzada la figura de la infermera escolar.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 juny 2018

  24 plazas más para el EIR 2018-2019

  Examen del EIR

  Aumento insuficiente de plazas de enfermeras internas residentes (EIR) para la próxima convocatoria .

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 juny 2018

  9.000 persones reclamen al Govern un Observatori de la Dona que acabi amb el sexisme

  Prop de 9.000 persones han recolzat fins al moment la demanda del Sindicat d'Infermeria, SATSE, que es constitueixi un Observatori de la Dona que lluiti contra la difusió d'imatges i conductes sexistes que suposen un greu atemptat a la dignitat personal i professional de totes les dones que treballen en el Sistema Sanitari del nostre país.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 844 registros