Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 608 registros
 • 25 octubre 2017

  La humanització de la sanitat a debat a Salou

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Tarragona ha reunit a unes 200 infermeres aquest dimarts al Palau de Congressos de Salou.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 octubre 2017

  Obertes les inscripcions a la jornada de Lleida

  S'obren les inscripcions per la I Jornada SATSE Girona “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”,
  que tindrà lloc el 16 de novembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 octubre 2017

  La responsabilitat social de la infermeria a debat a Girona

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Girona va reunir a més de 150 infermeres aquest dimecres 18 d’octubre a l’Hotel Ultònia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 16 octubre 2017

  Ja tenim programa per la jornada de Tarragona

  El Departament de Formació de SATSE Catalunya i FUDEN acaben de tancar el programa de la propera jornada que faran a Tarragona. Sota el títol,  I Jornada SATSE Tarragona“Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, es presentaran els treballs més punters dels professionals tarraconins.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 608 registros