Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 854 registros
 • 06 octubre 2018

  El TS desestima la demanda d'impugnació del conveni del SISCAT

  El Tribunal Suprem ha desestimat el recurs de cassació interposat per Metges de Catalunya (MC), FAPIC i CATAC- CST contra la sentència del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC), que confirmava la validesa del I Conveni col·lectiu del sistema sanitari integral d'utilització pública de Catalunya (SISCAT).

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 03 octubre 2018

  Es convoquen 3301 places per Infermeria a l’ICS

  El Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya publica la convocatòria específica del procés selectiu per a proveïr places bàsiques de la categoria de Diplomat Sanitari en Infermeria (DSI LLIURE - 2018). 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 01 octubre 2018

  La simulació clínica, una eina per millorar la pràctica assistencial

  La tercera edició del Congrés de SATSE Catalunya ampliarà en aquesta edició la seva habitual oferta, incloent un tercer dia durant el qual s'oferiran tallers pràctics. Álvaro Trampal, director de CISCEM, el Centre Integral de Simulació Clínica en Emergències de FUDEN, serà l'encarregat d'una d'aquestes sessions que tractarà sobre la simulació clínica. A més, els tallers inclouran altres temes capdavanters: la resposta infermera en el rescat de migrants, les cures soci-sanitàries en processos de disfàgia, la esferodinàmia o la fisioteràpia aquàtica.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2018

  La manca d'infermeres, protagonitza el I Fòrum de diàleg professional a Catalunya

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya va assistir aquesta setmana al I Fòrum de diàleg professional, una cimera en el qual s'han trobat representants de totes les disciplines sanitàries, patronals i administració.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 854 registros