Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 21 a la 24 de 836 registros
 • 11 maig 2018

  “Cal treballar contra els estereotips des de la infància”

  La millor manera de canviar els perjudicis de la societat és educant als més petits. Amb això en ment, per commemorar el 12 de maig, Dia de la Infermeria, les delegades del Sindicat d'Infermeria en l'Institut Català d'Oncologia (ICO) han organitzat un certamen de dibuix infantil entre els fills dels treballadors de la institució. Dividits en tres categories per edats, han participat una setantena de dibuixos, en els quals les i els petits artistes plasmen la idea que tenen de la professió i del seu avanç. L'objectiu, a més de premiar els dibuixos més treballats i originals, ha estat veure com les nenes i els nens projecten la imatge de la infermeria. Molts s'han decantat per idees futuristes, fantasioses i molt tecnològiques de la professió, però uns altres encara representen estereotips clàssics, com la còfia o la faldilla curta.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 02 maig 2018

  Hem reactivat el nostre Campus Virtual per les oposicions

  El nostre Campus Virtual ha estat inactiu durant un temps, en el que hem estat millorant el nostre servei. Ara, com afiliat o afiliada a SATSE, ja pots seguir preparant-te per a les oposicions des de casa teva i al teu ritme.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 abril 2018

  Enfermería logra el compromiso de la ministra de Sanidad y de las autonomías en la primera Conferencia Enfermera

  Enfermería logra el compromiso de la ministra de Sanidad y de las autonomías en la primera Conferencia Enfermera

  La primera Conferencia Enfermera concluye con el compromiso de la ministra de Sanidad, Dolors Montserrat, y de todas las comunidades autónomas para mejorar sus condiciones laborales y profesionales.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 21 a la 24 de 836 registros