Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 17 a la 20 de 608 registros
 • 10 novembre 2017

  Un programa d'Educació per a la Salut gestat a Girona, finalista dels premis ED

  Els premis “Enfermería en Desarrollo 2017” ja tenen als seus catorze finalistes, entre el que es troba la infermera escolar gironina, Engràcia Soler. En representació de l'organització que lidera, l'Associació Catalana d'Infermeria i Salut Escolar (ACISE), aquesta infermera de Portbou ha estat triada pel seu treball “Programa d'educació i promoció de la salut per a les escoles i instituts”. Segons Soler, el fet d'haver estat designada finalista suposa “el reconeixement a l'existència de la infermeria escolar” com una figura necessària a les escoles i amb competències pròpies.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 31 octubre 2017

  SATSE recorda que la infermeria encara no té via lliure per prescriure de forma autònoma

  Unidos por una solución a la prescripción enfermera

  El pacte entre infermeres i metges per modificar el RD de Prescripció Infermera garantirà el nostre dret quan es publiqui en el BOE. Fins llavors, no te la juguis!

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 27 octubre 2017

  La I Jornada SATSE Lleida es realitzarà a la Facultat d'Infermeria

  SATSE Lleida s'ha vist obligat a canviar el lloc on se celebrarà la I Jornada SATSE Lleida “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes, agents clau" .

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 25 octubre 2017

  Infermers i metges arriben un acord per modificar el Reial decret de Prescripció Infermera

  Enfermeros y médicos llegan a un acuerdo para modificar el RD de prescripción enfermera

  L'acord és un primer pas per posar fi a la inseguretat jurídica derivada del Reial decret de prescripció aprovat fa dos anys, que impedia a la professió infermera prendre decisions sobre medicaments i productes sanitaris.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 17 a la 20 de 608 registros