Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 17 a la 20 de 614 registros
 • 22 novembre 2017

  Les plantilles d’infermeria continuen sent insuficients

  La meitat dels professionals d'infermeria a Espanya sofreixen la síndrome del professional “cremat” i vuit de cada deu, estrès, mentre que prop de nou de cada deu considera que l'ambient laboral s'ha deteriorat i set de cada deu està convençut que l'atenció que es presta als pacients en el nostre Sistema Sanitari ha empitjorat en els últims anys. Com a conclusió, la gran majoria dels professionals, un 81%, demana més personal d’infermeria per reduir la càrrega assistencial i millorar l’atenció.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 22 novembre 2017

  Nou canal per conèixer les últimes notícies de les negociacions del Conveni SISCAT

  El dia 21 de Novembre es va constituir la Mesa negociadora del 2on. Conveni del SISCAT i volem que estiguis informat de tot el que passa a les diferents Meses Negociadores. Per això, SATSE ha obert un nou canal on anirem penjant el resum de cada una de les reunions.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 novembre 2017

  Publicats els llistats provisionals de la prova EIR

  Els professionals interessats poden presentar la reclamació corresponent fins el proper dia 5 de desembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 novembre 2017

  La relació entre professional sanitari i pacient, a debat a Lleida

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Lleida ha reunit a un centenar d’ infermeres aquest dijous a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 17 a la 20 de 614 registros