Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 16 gener 2018

  El 100% de les infermeres d'hospitals catalans assegura haver tingut un accident biològic durant el seu treball

  El primer informe de l'Observatori de Bioseguretat sobre l'estat de situació i implantació de la bioseguretat en el Sistema Nacional de Salut apunta que el 100% de les professionals d'infermeria en hospitals catalans consultats per aquest organisme han sofert accidents biològics tals com a burxades, talls o esquitxades. En canvi, en centres d'atenció primària el percentatge es redueix al cinquanta per cent de les enquestades. L'Observatori de Bioseguretat és una entitat nascuda de la Mesa de la Professió Infermera, que integren el Sindicat d'Infermeria (SATSE) i el Consell General d'Infermeria, per recaptar informació i analitzar la situació dels centres sanitaris. 

Cerca de notícies
Estás viendo de la 17 a la 20 de 605 registros
 • 25 octubre 2017

  Infermers i metges arriben un acord per modificar el Reial decret de Prescripció Infermera

  Enfermeros y médicos llegan a un acuerdo para modificar el RD de prescripción enfermera

  L'acord és un primer pas per posar fi a la inseguretat jurídica derivada del Reial decret de prescripció aprovat fa dos anys, que impedia a la professió infermera prendre decisions sobre medicaments i productes sanitaris.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 25 octubre 2017

  La humanització de la sanitat a debat a Salou

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Tarragona ha reunit a unes 200 infermeres aquest dimarts al Palau de Congressos de Salou.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 octubre 2017

  Obertes les inscripcions a la jornada de Lleida

  S'obren les inscripcions per la I Jornada SATSE Girona “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”,
  que tindrà lloc el 16 de novembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 octubre 2017

  La responsabilitat social de la infermeria a debat a Girona

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Girona va reunir a més de 150 infermeres aquest dimecres 18 d’octubre a l’Hotel Ultònia.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 17 a la 20 de 605 registros