Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 13 a la 16 de 854 registros
 • 15 novembre 2018

  “Abraça'm” un programa formatiu que podria evitar morts per ennuegament, finalista dels premis ED

  Un grup de professionals sanitaris del Centre d'Alta Resolució de Salou de l'Institut Català de la Salut han resultat finalistes dels Premis Infermeria en Desenvolupament 2018 en la categoria de “Innovació infermera” amb la candidatura “Abraça'm: programa formatiu dirigit als professionals de la restauració davant una situació de ennuegament”. Liderades per l'infermer Germán López Cortacans, han dissenyat un programa pioner que forma als professionals de la restauració perquè sàpiguen realitzar la maniobra de Heimlich, un senzill procediment que permet desobstruir les vies respiratòries en cas de ennuegament.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 09 novembre 2018

  La sanitat concertada demana els seus drets

  Els Sindicats que formen part de la Mesa negociadora del SISCAT han convocat una concentració de protesta el dimarts dia 13 de Novembre a les 10 del matí a la Plaça Sant Jaume. L'objectiu, reivindicar que se'ls apliquin les millores laborals que s'han pactat per als treballadors de la sanitat pública.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 07 novembre 2018

  Arrenca la recollida de signatures per garantir per Llei una atenció segura i de qualitat

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya, ha iniciat als centres sanitaris i altres llocs de Catalunya unarecollida de signatures per a què el Congrés dels Diputats debati una Iniciativa Legislativa Popular (ILP) que busca garantir per llei un nombre màxim de pacients per cada infermerai oferir així una atenció sanitària més segura i de major qualitat.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 05 novembre 2018

  Torna la Jornada sobre esclorosi múltiple a l’Hospital del Mar

  Sota el títol “V Jornada d’Esclerosi Múltiple: Infermeria i esclerosi múltiple”, la cinquena edició d’aquesta trobada, està coordinada per la Unitat d’Esclerosi Múltiple de l’Hospital del Mar i compta una vegada més amb la col·laboració de SATSE. L’esdeveniment tindrà lloc el dia 30 de novembre a la sala d’actes Josep Marull de l’Hospital del Mar.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 13 a la 16 de 854 registros