Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 19 abril 2018

  La Infermeria escolar catalana reivindica la seva presència als centres educatius

  Les  infermeres escolars catalanes s’han donat cita a Barcelona, a l'II Congrés d'infermeria i salut escolar, organitzat per l'Associació catalana d'infermeria (ACISE). A l'esdeveniment no podia faltar un representant del Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, ja que ambdues organitzacions caminen en la mateixa línia reivindicativa.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 13 a la 16 de 614 registros
 • 03 gener 2018

  Publicades les respostes del supòsit pràctic i notes provisionals de la DSI-PI-2016

  Amb data del 2 de gener el Tribunal qualificador de la convocatòria específica de promoció interna del procés selectiu per proveir places bàsiques d'infermeria (DSI-PI-2016), ha donat publicitat a la plantilla de respostes correctes del supòsit pràctic (1er exercici de la 3era prova de l'oposició) i els resultats provisionals de l'1er i 2ndo exercici de la tercera prova.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 29 desembre 2017

  L’any vinent es convocarà l’oferta de places més grossa de la història de l’ICS

  Examen OPE

  En la darrera Mesa Sectorial es va informar de l’aprovació de places per la oferta pública d’ocupació de l’Institut català de la Salut (ICS) per a l’any vinent. El número de places serà el més gran de la història d’aquesta entitat: 3301 per infermeria, 185 per a llevadores i 119 per fisioterapeutes. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 desembre 2017

  SATSE arriba a un acord per prorrogar el conveni del SISCAT

  Els treballadors del sector sanitari concertat català, SISCAT, han arribat a un acord amb les seves patronals per prorrogar un any més el conveni que regeix les seves relacions laborals des del 2015. Segons el Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, el text és un “acord de mínims” que permet introduir millores de forma immediata mentre es negocia el proper conveni, pel que s'ha establert un calendari. A més, el pacte inclou un reconeixement verbal per part de les patronals perquè l'equiparació entre infermeria de primària i hospital sigui un punt prioritari en les negociacions del proper conveni.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 05 desembre 2017

  Coneixes els permisos que tens per anar a votar?

  Si tens condició d'elector i treballes el 21 de Desembre i ho sol·licites, la teva empresa ha de concedir-te un permís de fins a quatre hores dins de la teva jornada laboral perquè puguis exercir el teu dret a vot en les eleccions al Parlament de Catalunya. Recorda que si el teu horari no coincideix amb el de votació o no treballes aquest dia no tens dret a permís.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 13 a la 16 de 614 registros