Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 12 febrer 2018

  El sexisme cap a la professió d'infermeria, centra la reunió de SATSE Catalunya i el grup socialista

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya, representat pel seu Secretari d'Acció Sindical, David Carbajales, la vocal de SATSE a la comissió d'igualtat de l'Institut Català de la Salut, Anna Luque i la diputada socialista Lidia Guinart, es van reunir a Barcelona per trobar vies en les quals les dues organitzacions poguessin lluitar contra el sexisme i el tractament vexatori que alguns sectors donen a la Infermeria.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 13 a la 16 de 608 registros
 • 21 novembre 2017

  Publicats els llistats provisionals de la prova EIR

  Els professionals interessats poden presentar la reclamació corresponent fins el proper dia 5 de desembre.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 17 novembre 2017

  La relació entre professional sanitari i pacient, a debat a Lleida

  Sota el títol “Salut, cures, societat... Infermeria, Llevadores i Fisioterapeutes agents clau”, la I Jornada SATSE Lleida ha reunit a un centenar d’ infermeres aquest dijous a l’Aula Magna de la Universitat de Lleida. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 16 novembre 2017

  Convocatòria per sol·licitar els canvis de nivell de l’ICS

  Resolució de 10 de novembre, per la qual es fa pública la convocatòria per sol·licitar els nivells de carrera professional de personal estatutari de tots els grups professionals de l'àrea funcional sanitària i de l'àrea funcional de gestió i serveis de l'Institut Català de la Salut. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 13 novembre 2017

  Ja tens el C2 de Català? Prepara't amb nosaltres!

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya torna a oferir formació presencial de preparació per a la prova de nivell C2 de català en col·laboració amb el Consorci per a la Normalització de la Llengua. En aquesta edició s'oferiran tres  cursos: un a Barcelona, Girona i un altre a Lleida. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 13 a la 16 de 608 registros