Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

 • 15 juny 2018

  Les infermeres demostren que són el futur de la sanitat en una jornada a Tarragona

  A Tarragona infermeres de tota Catalunya s'han reunit per a compartir i donar a conèixer els seus projectes professionals més innovadors en una Jornada organitzada pel Sindicat d’infermeria SATSE Tarragona i per la Fundació per al Desenvolupament de la Infermeria FUDEN. La ponència inaugural ha anat a càrrec de la degana de la facultat d’Infermeria de la Universitat Rovira i Virgili, Roser Ricomar, que ha estat acompanyada per la Representant de FUDEN Catalunya, Rosa Prat i la Secretària Provincial de SATSE Catalunya, Caterina Ródenas.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 13 a la 16 de 820 registros
 • 20 març 2018

  La Conferencia Enfermera y el Consejo Interterritorial del SNS se celebrarán conjuntamente en abril

  La Conferencia Enfermera prevista para hoy se ha suspendido, a petición de SATSE y el CGE, por la falta de asistencia de un total de once consejeros autonómicos.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 15 març 2018

  “#Stop agressions. Res justifica una agressió”, nova campanya de SATSE

  El Sindicat d'Infermeria, SATSE Catalunya ha presentat una nova campanya d'informació i sensibilització per acabar amb un greu problema que afecta, especialment, als professionals d'Infermeria. Vuit de cada deu infermeres i infermers han patit al llarg de la seva trajectòria professional una agressió física i/o verbal (cops, empentes, amenaces, insults de tot tipus, vexacions…). La presentació ha anat a càrrec del Secretari d’Acció Sindical, David Carbajales i el Delegat de SATSE Vall d’Hebron, Raúl Ceresuela

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 març 2018

  Publicada la relación provisional de resultados del EIR 2017/2018

  Este será tu año

  El Ministerio de Sanidad, Servicios Sociales e Igualdad ya ha publicado la relación provisional de resultados obtenidos en la prueba selectiva del EIR. En el caso de Enfermería, la media de los diez mejores exámenes ha sido 526,9, y la puntuación de corte es 184. 

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 06 març 2018

  Publicados los listados provisionales del EIR 2018

  Los interesados pueden dirigir una reclamación al Ministerio de Sanidad hasta el 13 de marzo.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 13 a la 16 de 820 registros