Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 13 a la 16 de 844 registros
 • 01 octubre 2018

  La simulació clínica, una eina per millorar la pràctica assistencial

  La tercera edició del Congrés de SATSE Catalunya ampliarà en aquesta edició la seva habitual oferta, incloent un tercer dia durant el qual s'oferiran tallers pràctics. Álvaro Trampal, director de CISCEM, el Centre Integral de Simulació Clínica en Emergències de FUDEN, serà l'encarregat d'una d'aquestes sessions que tractarà sobre la simulació clínica. A més, els tallers inclouran altres temes capdavanters: la resposta infermera en el rescat de migrants, les cures soci-sanitàries en processos de disfàgia, la esferodinàmia o la fisioteràpia aquàtica.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 21 setembre 2018

  La manca d'infermeres, protagonitza el I Fòrum de diàleg professional a Catalunya

  El Sindicat d'Infermeria SATSE Catalunya va assistir aquesta setmana al I Fòrum de diàleg professional, una cimera en el qual s'han trobat representants de totes les disciplines sanitàries, patronals i administració.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 20 setembre 2018

  Ja pots presentar el teu treball al Congrés de SATSE Catalunya

  El 3er Congrés Nacional SATSE Catalunya “Pràctica assistencial i recerca: rutes de doble sentit”, acaba d’obrir el termini per a presentar treballs científics.  Fins al dia 18 de novembre es podran entregar els resums de treballs que versin sobre les disciplines d’infermeria, infermeria especialitzada o fisioteràpia i que estiguin dirigits cap a la pràctica de les cures assistencials i la millora de la praxis professional.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 14 setembre 2018

  2 de febrer de 2019, data del nou examen EIR

  Quiero, puedo y voy a lograrlo

  El 17 de setembre s'inicia el termini de presentació de sol·licituds, que finalitzarà el 26 del mateix mes.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 13 a la 16 de 844 registros