Notícies

Aquesta secció està dedicada a tots els infermers i infermeres que es volen mantenir informats sobre l'actualitat del món sanitari. Periòdicament publicarem les notícies que considerem més destacades i donem punts de vista sobre l'actualitat. No oblidis visitar-la amb regularitat.

Cerca de notícies
Estás viendo de la 1 a la 4 de 948 registros
 • 16 novembre 2020

  27 de marzo de 2021, fecha del próximo examen EIR

  Mascarillas y distancia de seguridad: así es un examen en tiempos del COVID

  Aún no se conoce el total de plazas que se ofertarán para las enfermeras y enfermeros. En total, se convocarán 10.001 plazas.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 24 agost 2020

  SATSE Catalunya demana la mediació del Defensor del Poble protegint als menors a les escoles enfront de la Covid

  Mujer toma la temperatura de una niña en una escuela infantil

  El Sindicat d'Infermeria porta reclamant des de fa anys, i amb especial èmfasi des de l'inici de la pandèmia, la generalització de la infermera escolar. Entre altres funcions, és una figura imprescindible per a la prevenció, vigilància i control de la transmissió del coronavirus.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 28 juliol 2020

  SATSE demana eximir del requisit de nacionalitat per obtenir una plaça a l'ICS a les infermeres que s'han format al país

  Grupo de enfermeras concentradas en la entrada de un hospital durante la crisis del COVID 19

  El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya s’ha dirigit per carta a l’actual Director del Servei Català de la Salut, Adrià Comella, per a sol·licitar que insti al Govern a eximir formalment del requisit de nacionalitat a les infermeres que, tot i ser extracomunitàries, hagin cursat els seus estudis a l’Estat Espanyol i vulguin accedir a una plaça fixa a l’Institut Català de la Salut (ICS) a través del procés selectiu de concurs oposició.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
 • 23 juliol 2020

  Tens un curs gratuït sobre prescripció infermera

  Si tot just ara acabes  el grau d'Infermeria i has decidit afiliar-te a SATSE t'oferim l'oportunitat de realitzar de manera exclusiva i gratuïta el curs de la nostra aula virtual “Indicació i dispensació de medicaments i productes sanitaris en Infermeria”, que comença al setembre i ja està en la seva segona edició.

  • Actualment 0 de 5 Estrelles.
Estás viendo de la 1 a la 4 de 948 registros