enfermeria

El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Vuelta al cole segura

  Infermeres, mares, pares i professorat reclamem una infermera escolar a cada centre educatiu en la tornada al col·legi.

 • Si et cuides, ens cuides

  El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Missatge de les infermeres catalanes

  Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

 • Investigació infermera al Clínic

  Més de 100 projectes, diversos liderats per infermeria, són l'objectiu de la campanya de captació de fons #PerUnaAbraçada

 • Com viuen els grans el confinament?

  Un infermer de salut mental de Cornellà explica com ajuda al grup de gent gran amb la quarentena. 

Actualitat

 

La Plataforma d'Infermera Escolar informa la Fiscalia de Menors sobre el greu risc de l'alumnat davant la Covid

La Plataforma subratlla que la situació que s'està generant és molt preocupant donada la vulnerabilitat dels alumnes i alumnes i, especialment, dels qui tenen patologies prèvies cròniques, com la diabetis, l'asma, la bronquitis, entre altres.

 

“En lloc de congelar salaris, és urgent el reconeixement efectiu de la lluita dels sanitaris enfront de la Covid-19”

SATSE afirma que no acceptarà passivament una congelació o retallada de les retribucions de les infermeres, infermers i fisioterapeutes per considerar-ho injust i clarament lesiu.

 

Pares i mares, professorat i infermeres demanen la mediació del Defensor del Poble per a protegir la salut dels alumnes

La Plataforma Estatal d'Infermera Escolar considera que les actuacions del Govern i les comunitats, amb motiu de l'inici del curs escolar, són positives però insuficients, ja que no s'ha impulsat la presència d'infermeres escolars.

El Dia Internacional de l'Ajuda Humanitària

SATSE Catalunya: “el treball dels sanitaris arreu del món, a més de salvar vides, és crucial en la contenció de la pandèmia”

 Una efemèride per recordar que infermeria té un paper important en cooperació perquè és l’encarregada de “promoure la salut i les mesures de prevenció entre la població, també en entorns de risc, socialment vulnerables o insegurs”