enfermeria

El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Vuelta al cole segura

  Infermeres, mares, pares i professorat reclamem una infermera escolar a cada centre educatiu en la tornada al col·legi.

 • Si et cuides, ens cuides

  El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Missatge de les infermeres catalanes

  Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

 • Investigació infermera al Clínic

  Més de 100 projectes, diversos liderats per infermeria, són l'objectiu de la campanya de captació de fons #PerUnaAbraçada

 • Com viuen els grans el confinament?

  Un infermer de salut mental de Cornellà explica com ajuda al grup de gent gran amb la quarentena. 

Actualitat

 

El Fòrum Professional reprèn el diàleg amb el Ministeri de Sanitat per a treballar conjuntament a favor del SNS

El Fòrum de la Professió Infermera i el Fòrum de la Professió Mèdica valoren positivament la disposició del Ministeri de Sanitat per propiciar el dialogo i la cerca d'acords amb els representants d'infermeres i metges.

 

SATSE reclama més recursos per a acabar amb la violència cap a les dones en temps de Covid

Diversos informes constaten un augment dels casos de violència cap a les dones des de l'aparició de la pandèmia de la Covid-19. 

 

SATSE denúncia: “el CatSalut institucionalitza el maltractament laboral”

“Les situacions excepcionals, mereixen mesures excepcionals, però la COVID ara no és una situació excepcional, és una realitat que patirem molt de temps i no podem permetre més improvisacions” denuncien des de SATSE, arrel de la publicació per part del Cat Salut de la Instrucció 7/2020, que afecta a tots…

 

SATSE informarà els ciutadans sobre els riscos de realitzar test Covid a les oficines privades de farmàcia

El Sindicat d'Infermeria confia que el ministre de Sanitat no accedeixi a col·laborar a posar en risc la salut i seguretat dels ciutadans afavorint la realització de les proves de detecció de la Covid-19 en les farmàcies.

 

La Mesa Infermera denuncia a la UE que autoritzar test Covid-19 en les farmàcies propiciaria nous focus de contagi

-La Mesa incideix en què les oficines de farmàcia no reuneixen en absolut les condicions adequades de seguretat per a garantir la protecció ni dels ciutadans ni la dels treballadors d'aquests establiments comercials.