enfermeria

 2021 serà un any molt dur i necessitarem més infermeres i fisioterapeutes per a lluitar contra la pandèmia del COVID 19.

 • Més professionals

   2021 serà un any molt dur i necessitarem més infermeres i fisioterapeutes per a lluitar contra la pandèmia del COVID 19.

 • Darreres notícies

  Aquí et pots enterar de les novetats de la professió, explicades per EnfermeríaTV.

 • Ni una menys

  Calen més recursos per lluitar contra la violència masclista, un problema que s'agreuja amb la crisi COVID19.

 • Si et cuides, ens cuides

  El perill no ha acabat, el virus segueix amb nosaltres i encara no hi ha vacuna. Per això, SATSE llança aquesta campanya de sensibilització.

 • Missatge de les infermeres catalanes

  Hem recollit els testimonis d'infermeres que no son herois, son persones professionals que necessiten drets laborals i treballar amb seguretat. 

Actualitat

 

“Segueixen sense atendre i cuidar la salut mental dels professionals sanitaris com es mereixen”

SATSE denúncia que les diferents administracions sanitàries no han posat en marxa els programes i gabinets de suport necessaris per a donar resposta a les necessitats d'atenció psicològica dels professionals sanitaris.

 

SATSE Catalunya: “Comptar amb una infermera escolar evitaria gran part dels brots en els centres educatius”

La incidència de la Covid-19 a l'aules és molt preocupant: es produeixen gairebé quatre vegades més brots en els col·legis i instituts que en els centres sanitaris.

 

SATSE exigeix agilitzar al màxim la vacunació dels sanitaris davant la gravetat de la tercera onada de COVID19

Tindrem en escassos dies un escenari de gran sobrecàrrega i tensió en el conjunt de centres sanitaris i sociosanitaris del país, i necessitem comptar amb el major nombre possible de professionals sanitaris.

 

SATSE Catalunya demana a Salut que supervisi la vacunació contra la COVID-19 també als centres privats

 El Sindicat d’Infermeria SATSE Catalunya ha alertat del possible perill, per treballadors sanitaris i per la societat en general, de que el Departament de Salut, liderat per la Consellera Alba Vergès, no supervisi “la correcta i ràpida vacunació contra la COVID19 als centres sanitaris privats”. 

 

SATSE denuncia els riscos ergonòmics que sofreixen diàriament les infermeres i infermers

Els diferents serveis de riscos laborals no estan assegurant el compliment de les mesures i actuacions contemplades per Llei de Prevenció de Riscos Laborals.